PARADĂ MILITARĂ şi uniforme de epocă, de 1 Decembrie, la Galaţi. IATĂ PROGRAMUL

PARADĂ MILITARĂ şi uniforme de epocă, de 1 Decembrie, la Galaţi. IATĂ PROGRAMUL
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Marţi, de 1 Decembrie, vor fi reluate, ca în fiecare an, momentele solemne, parada militară şi defilarea cu torţe. Programul evenimentelor dedicate Zilei Naţionale, potrivit Prefecturii Galaţi, începe la 10,00, la Catedrala Arhiepiscopală, cu Te-Deum.

La 11,00, la Cimitirul Eternitatea, la Mausoleul Eroilor, va avea loc ceremonialul militar şi religios, care se va încheia cu depunerea de coroane.

Începând de la ora 13,00, pe esplanada Prefecturii, imediat după primirea onorului şi alocuţiuni, vor avea loc ceremonialul şi parada militară. Aici, gălăţenii vor putea vedea un exerciţiu de mânuire a armelor, o paradă în uniforme de epocă, dar vor putea asculta şi un miniconcert al Fanfarei Centrului Cultural „Dunărea de Jos”.

Parada militară şi a mijloacelor tehnice de intervenţie vor fi asigurate de Batalionul 284 Tancuri, Batalionul 300 Infanterie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Poliţie, Inspectoratul de Jandarmi, Serviciul Poliţiei de Frontieră, Serviciul Român de Informaţii şi Poliţia Locală. Evenimentele organizate de Prefectură se vor încheia cu tradiţionala defilare cu torţe, care va avea loc între 18,00 şi 19,00, pe traseul Inelul de Rocadă (Ţiglina I) - strada Brăilei - Palatul de Justiţie - strada Prelungirea Coşbuc - Parc Viva.

Foto-arhivă "Viaţa liberă"

Citit 10814 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie 2015 16:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.