Imprimă această pagină

Lansare de carte, la sediul "Vieţii libere"/ "Poftă bună cu Gina Bradea"

Lansare de carte, la sediul "Vieţii libere"/ "Poftă bună cu Gina Bradea"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Cunoscutul blogger culinar Gina Bradea şi-a lansat, vineri după-amiază, la Galaţi, prima carte de bucate. Intitulată „Poftă bună cu Gina Bradea. Reţete simple, de mare efect”, cartea conţine 30 de reţete scrise cu dibăcie. Important e şi că, la fiecare dintre ele, aveţi sfaturi legate de felul în care trebuie să procedaţi ca să obţineţi cele mai bune rezultate posibile. O să învăţaţi, consultând cartea, să faceţi o mulţime de bucate gustoase, de la pâine şi salată boeuf până la ceafă de porc marinată la grătar sau frişcă.

După o scurtă prezentare a cărţii realizată de autoare, între cei prezenţi s-a legat un dialog despre reţete, trucuri care să le facă viaţa mai uşoară în bucutărie pasionaţilor de gătit şi sfaturi pentru pregătirea meselor pascale. La final, a avut loc un concurs cu premii (şorţuri de bucătar personalizate) şi o sesiune de autografe.

Cartea a apărut într-o realizare grafică remarcabilă, în colecţia Rock ’N’ Roll a editurii Herg Benet. Înainte de evenimentul de la Galaţi, „Poftă bună cu Gina Bradea. Reţete Simple, de mare efect” a mai fost lansată la Bucureşti şi Braşov.

Citit 4768 ori Ultima modificare Duminică, 03 Aprilie 2016 16:53

Gabriel Kolbay