Alimente pentru masa de Paşte a asistaţilor sociali

Alimente pentru masa de Paşte a asistaţilor sociali
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Peste 700 de persoane, dintre care 75 la sută sunt copii, au primit ieri preparate pentru a-şi pregăti masa de Paşte. Cozonac, ouă, carne de pui şi de porc, mici, mazăre, ulei, zahăr, ulei şi orez sunt doar câteva dintre alimentele care vor face ca masa săracilor să fie mai bogată în ziua de Paşte.

"Valoarea pachetului pe zi este de 12 lei pentru o persoană. Acum au primit hrană pentru patru zile. Ei vor reveni la cantină după Paşte. Asistaţii noştri sunt copii, elevi, preşcolari, persoane fără venituri şi persoane bolnave cronic", ne-a explicat Laura Roşca, referent la Cantina de Ajutor Social.

Asistaţii sociali care primesc o masă caldă la Cantina de Ajutor Social din subordinea Primăriei ne-au mărturist că nu ar fi avut ce pune pe masă, dacă nu ar fi primit aceste alimente. "Sunt singură, am un venit de 140 de lei, bani care nu îmi ajung nici pentru medicamente", ne-a spus una dintre asistate.

Nici copiii nu au fost uitaţi, aceştia primind ouă şi iepuraşi de ciocolată, cozonaci, suc şi alte dulciuri. Bucuria li se putea citi pe chip micuţilor care au parte de ciocolată doar atunci când o primesc de la Cantina de Ajutor Social.

Citit 1162 ori Ultima modificare Joi, 28 Aprilie 2016 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.