Angajări în sănătatea gălăţeană/ Zece posturi scoase la concurs

Angajări în sănătatea gălăţeană/ Zece posturi scoase la concurs
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Nu mai puţin de zece posturi pune la bătaie Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC), din subordinea Consiliului Judeţean Galaţi. Unitatea sanitară are nevoie de un asistent şef de secţie, trei asistenţi medicali generalişti, trei îngrijitori, un asistent medical de radiologie, un muncitor calificat fochist şi un muncitor necalificat pentru Blocul alimentar.

Conform anunţurilor postate pe platforma posturi.gov.ro, care centralizează toate posturile scoase la concurs de instituţiile publice din întreaga ţară, data limită de depunere a dosarelor de înscriere pentru cei interesaţi de posturile de asistent şef, asistenţi medicali, îngrijitori şi muncitor fochist este 26 mai, ora 15,00. Pe data de 3 iunie, candidaţii vor susţine proba scrisă, după care cei declaraţi admişi vor participa la un interviu.

În ceea ce priveşte postul de muncitor necalificat pentru Blocul alimentar, data limită pentru depunerea dosarelor de înscriere este 19 mai, urmând ca pe 30 mai să se desfăşoare proba scrisă şi, apoi, interviul.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului de Pneumoftiziologie Galaţi, din strada Ştiinţei, nr. 117, telefon 0236.460.712, int. 210.

Citit 8168 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Mai 2016 11:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.