Poliţistul local al anului 2015 este o FEMEIE

Poliţistul local al anului 2015 este o FEMEIE
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ziua Poliţiei Locale, serbată în fiecare an pe 20 mai, a fost prilej pentru instituţia gălăţeană să îi premieze nu doar pe cei care au dovedit că sunt cei mai buni la competiţiile sportive, dar şi pe cei care şi-au riscat viaţa în misiune.

Cea care a primit distincţia de "Poliţistul anului 2015" a fost Mihaela Oncioiu, care, anul trecut, în august, a fost atacată şi rănită grav cu o secure, în timp ce încerca să aplaneze un conflict. Poliţista, aflată la un pas de a-şi pierde degetele mâinii stângi, a primit recompensa oficială şi recunoaşterea superiorilor, autorităţilor şi colegilor ei într-un cadru festiv, la ceremonia găzduită de Teatrul Muzical.

Cu aceeaşi ocazie, poliţiştii locali şi partenerii lor de la instituţiile teritoriale ale Ministerului de Interne şi nu numai, care au participat la întrecerile sportive de atletism, tir, bowling, fotbal, tenis de masă şi pescuit, au primit diplomele şi cupele pentru rezultatele obţinute.

Momentul artistic care a adus voie bună şi culoare evenimentului a fost susţinut de interpreta de muzică populară Mioara Velicu, însoţită de dansatorii Ansamblului pentru Copii “Doiniţa Covurluiului” al Centrului Cultural “Dunărea de Jos”.

Citit 3583 ori Ultima modificare Luni, 23 Mai 2016 00:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.