LOCURI DE MUNCĂ: Aproape 500 de posturi, disponibile în Europa

LOCURI DE MUNCĂ: Aproape 500 de posturi, disponibile în Europa
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Conform ultimului comunicat primit din partea EURES, în spaţiul economic european sunt disponibile, actualmente, 475 de locuri de muncă, în ţări precum Germania, Austria, Marea Britanie, Finlanda sau Suedia. În continuare, Germania este ţara cu cele mai multe oportunităţi, cele 124 de locuri de muncă fiind în domenii variate. Astfel, şomerii gălăţeni interesaţi să lucreze în Germania se pot angaja ca factor poştal, personal de serviciu în domeniul hotelier, bucătar, şofer profesionist, educatoare, electrician, manipulant mărfuri, mecanic instalaţii sanitare, asistent medical etc.

Pentru cei ce vor să lucreze ca îngrijitor la domiciliu, în Marea Britanie sunt disponibile 70 astfel de posturi, în timp ce şomerii cu studii superioare pot opta pentru Austria (ofiţer proiecte europene), Finlanda (dezvoltator IT) sau Norvegia (doctorand în diverse domenii de cercetare).

Pentru alte locuri de muncă disponibile în UE, consultaţi portalul european EURES, www.eures.europa.eu.

Persoanele interesate sunt aşteptate la sediul AJOFM Galaţi, str. Domnească nr. 191, etaj I, cam. 16, de luni până joi, între orele 8.00-16.30.

Citit 1592 ori Ultima modificare Luni, 30 Mai 2016 19:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.