Noi BILETE DE TRATAMENT pentru pensionari, prin Casa de Pensii Galaţi

Noi BILETE DE TRATAMENT pentru pensionari, prin Casa de Pensii Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Casei Judeţene de Pensii din Galaţi i-au fost repartizate, pentru cea de-a X-a serie de tratament balnear, 450 de bilete. Potrivit unui comunicat remis redacţiei, repartizarea s-a desfăşurat printr-un sistem informatic, pe baza cererilor depuse de solicitanţi, până pe data de 8 iunie.

Astfel, pentru afecţiunile cardio-vasculare au fost alocate 38 de bilete la Covasna, 10 la Vatra Dornei şi cinci la Tuşnad, pentru afecţiuni reumatismale s-au distribuit 183 la Lacul Sărat, 19 la Băile Herculane, 18 la Felix, 15 la Amara şi câte două la Nicolina, Pucioasa şi Bălţăteşti.

Totodată, pentru afecţiuni digestive au fost repartizate 34 de bilete, dintre care 23 la Olăneşti şi 11 la Slănic Moldova; pentru afecţiuni reumatismal-digestive - 12 bilete la Căciulata; pentru afecţiuni reumatismal-respiratorii - 22 la Slanic Prahova, nouă la Târgu Ocna, patru la Govora; pentru afecţiuni reumatismal-ginecologice - 30 la Saturn, 25 la Eforie Nord şi două la Mangalia; pentru afecţiuni reumatismal-ginecologice şi respiratorii s-au repartizat două bilete la Sovata, iar pentru afecţiunile nevrotice - două bilete la Sinaia.

Seriile de plecare se organizează în perioada 22 - 25 iunie.

Citit 8131 ori Ultima modificare Joi, 16 Iunie 2016 00:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.