BURSELE ”Clara Moraru”. Răsplată pentru performanţa de la ”Spiru Haret”

BURSELE ”Clara Moraru”. Răsplată pentru performanţa de la ”Spiru Haret”
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Elevii de la Colegiul Naţional "Spiru Haret" din Tecuci cu rezultate frumoase la olimpiade au fost recompensaţi, şi la acest sfârşit de an şcolar, cu tradiţionalele Burse "Clara Moraru".

Faptul că, an de an, un om adevărat precum Lăcrămioara Clara Moraru revine nu doar cu gândul, ci şi cu fapta alături de cei de-acasă, indică (pentru a câta oară!) caracterul aparte al acestui fost absolvent de „Spiru Haret”.

Şaptesprezece elevi care au obţinut rezultate remarcabile la etapele naţionale ale olimpiadelor şcolare 2016 se vor putea bucura în acest an de generozitatea fostei absolvente de la "Haret", care face cinste şi liceului, şi României în întreaga Europă.

Clara Lăcrămioara Moraru oferă burse educaţionale elevilor colegiului începând din 2010. Bursele variază în funcţie de performanţa obţinută: 100 de euro destinaţi fiecărui loc fruntaş în clasamentele concursurilor naţionale, 50 de euro pentru fiecare premiu special, 30 de euro pentru fiecare participare la etapa naţională a olimpiadelor.

Cuvinte de recunoştinţă

Unul dintre beneficiarii acestei burse este Andrei Olaru, care a obţinut locul I la faza naţională a Olimpiadei de Economie. Acesta i-a transmis Clarei Moraru recunoştinţa şi mulţumirile sale, într-o scrisoare: "Încă de când am ajuns în acest colegiu, am fost fascinat an de an de povestea dumneavoastră de succes şi am admirat foarte mult implicarea şi sprijinul oferit şcolii şi, implicit, gesturile dumneavoastră de încurajare adresate elevilor care se remarcă prin rezultate deosebite la diferite olimpiade şi concursuri. Nu am avut ocazia până acum să vă întâlnesc personal, dar prin faptele dumneavoastră (atât cele care au vizat şcoala noastră, cât şi cele îndreptate spre întreaga comunitate), prin contribuţia pe care aţi avut-o la prestigiul colegiului nostru, cred că am reuşit vă cunosc măcar puţin. Vă mulţumesc şi mă înclin în faţa oamenilor ca dumneavoastră! Sunteţi un exemplu demn de urmat".

Citit 3074 ori Ultima modificare Marți, 28 Iunie 2016 19:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.