Alexandra Lupoae, din nou finalistă la "Mamaia Copiilor"/ "Copiii ca ea au nevoie de susţinerea comunităţii"

Alexandra Lupoae, din nou finalistă la "Mamaia Copiilor"/ "Copiii ca ea au nevoie de susţinerea comunităţii"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Are doar 12 ani, însă de la vârsta de cinci ani cucereşte scenele multor festivaluri şi spectacole muzicale din ţară. Nu doar gălăţenii, ci o ţară întreagă a văzut-o la posturile naţionale, alături de nume importante din muzica românească. Este vorba despre Alexandra-Maria Lupoae, tânăra talentată din Galaţi, care s-a calificat în marea finală a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare "Mamaia Copiilor". Mica interpretă va concura, în cadrul ediţiei din acest an, la categoria "Interpretare", grupa a treia de vârstă, după ce în anul 2013 a câştigat, la acelaşi festival, împreună cu "Voces", trofeul secţiunii "Grupuri", iar în 2014 s-a calificat la secţiunea "Show".

Publicul a îndrăgit-o, în mod special, după participarea la "Next Star", unde a oferit juriului şi celor de acasă un moment emoţionant, pentru că a ţinut să urce pe scenă alături de frăţiorul ei, Cosmin, care se luptă să învingă autismul. Totodată, în palmaresul său se numără şi premiul I la Festivalul Internaţional "MusicForKids", ediţia 2015.

Alături de Alexandra

Alexandra Lupoae studiază la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin" din Galaţi, secţia muzică - pian. Competiţia la care urmează să participe pe data de 21 iulie presupune costuri destul de mari, iar ONG-ARTE, din cadrul instituţiei de învăţământ amintite, a hotărât să o susţină nu doar moral, ci şi financiar. "Competiţia la care participă Alexandra înseamnă peste 2.500 de lei şi ONG-ARTE a depus la Primărie un proiect pentru susţinerea ei, dar de la autorităţi nu ne-a venit încă niciun răspuns. Copiii ca ea au nevoie de susţinerea comunităţii. Alexandra susţine comunitatea prin participarea şi onorarea tuturor invitaţiilor din partea oficialităţilor şi nu numai. Ea participă şi la toate evenimentele caritabile", ne-a transmis Cristina Iordache, preşedintele ONG-ARTE.

Talentata gălăţeancă va urca pentru a treia oară pe scena de la "Mamaia Copiilor" joi, 21 iulie. Susţinătorii o vor putea admira, începând cu ora 18,30, în direct, pe Neptun TV.

Citit 2789 ori Ultima modificare Luni, 11 Iulie 2016 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.