Societăți gălățene acceptate în programul RABLA

Societăți gălățene acceptate în programul RABLA
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Administraţia Fondului de Mediu (AFM) începe să dea publicităţii date legate de desfăşurarea programului "Rabla" pentru persoane juridice. Astfel, instituţia a făcut publică lista primilor 62 de agenţi economici acceptaţi în program. Printre ei se află şi SC Gama Electro Construcţii SRL şi Compania de Navigaţie Fluvială Română Navrom Galaţi, care a fost acceptată pentru a primi trei tichete, în valoare de 6.500 lei fiecare.

Per total, în primele săptămâni de desfăşuare a programului "Rabla" pentru persoane juridice, lansat pe data de 21 iulie, s-au acordat 312 tichete valorice, în valoare totală de 2.048.250 lei. Cele mai multe tichete le primeşte CNTEE Transelectrica SA, care îşi va cumpăra, prin intermediul programului, nu mai puţin de 53 de maşini noi. Pe lângă societăţi private, pe listă figurează şi instituţii, cum ar fi: Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa, Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPS) Botoşani, Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti şi Garda Forestieră Râmnicu Vâlcea.

Toate aceste societăţi au fost acceptate în programul "Rabla Clasic". În programul "Rabla Plus", destinat cumpărătorilor de maşini electrice şi maşini hibrid electrice, s-au înscris doar patru firme, dintre care AFM a acceptat doar două: una din Cluj şi alta din Timişoara.

Citit 1255 ori Ultima modificare Joi, 28 Iulie 2016 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.