AJUTOARE pentru oamenii loviţi de inundaţii

AJUTOARE pentru oamenii loviţi de inundaţii
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Inundaţiile de săptămâna trecută au distrus zeci de case şi au lăsat pe drumuri sute de oameni, suflete care au rămas fără adăpost deasupra capului, fără haine, animale ori ceva de-ale gurii. Persoane care s-ar bucura la auzul unei vorbe bune, de un pulover călduros sau o ceaşcă fierbinte de ceai.

Arhiepiscopia Dunării de Jos, alături de Camelia Cosma, director al Palatului Copiilor şi Elevilor Galaţi şi Colegiul Tehnic „Radu Negru” au adunat zilele acestea haine, încălţăminte, dar şi alimente neperisabile pentru familiile afectate de inundaţii din judeţul Galaţi.

„Ne-am gândit că fiecare din noi are câte ceva ce poate fi donat, pe acasă. Ceva prin care să poată aduce un zâmbet pe faţa familiilor sinistrate, lovite de inundaţii. Am reuşit să strângem 62 de saci de îmbrăcăminte, un sac de încălţăminte, un sac de jucării, trei baxuri de ulei, o navetă de pâine, 25 de baxuri de apă, dar şi perne sau saltele. Le mulţumim tuturor celor care ne-au sărit în ajutor şi au făcut o faptă bună”, ne-a spus Camelia Cosma, director al Palatului Copiilor şi Elevilor din Galaţi.

Ajutoarele pentru sinistraţi vor fi trimise în judeţ astăzi sau mâine cel târziu, iar transportul va fi asigurat de Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Citit 1763 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2016 10:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.