Preoţii tecuceni îi ajută pe SINISTRAȚI să-şi cureţe casele
Foto: Sursa foto: Arhiva ADJ

Preoţii tecuceni îi ajută pe SINISTRAȚI să-şi cureţe casele
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipe de voluntari de la mai multe parohii din zona Tecuciului au fost la Pechea şi Slobozia Conachi şi i-au ajutat pe credincioşii de acolo la decolmatarea caselor şi a curţilor afectate, la spălarea covoarelor şi la eliminarea mobilierului şi a celorlalte bunuri distruse de apă. Arhiepiscopia “Dunării de Jos” a ţinut să amintească faptul s-au implicat, în această acţiune, preotul Gheorghe Joghiu, protoiereu de Tecuci, dar şi alţi preoţi din zonă.

Oamenii Bisericii nu i-au ajutat pe sinistraţi doar la muncă, ci le-au dat şi pachete cu alimente şi obiecte de igienă. De asemenea, “Protoieria Tecuci va trimite în parohiile sinistrate un transport de cereale şi lemne pentru iarnă”, informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Preoţi şi enoriaşi şi-au unit eforturile pentru a le oferi celor aflaţi în nevoie – şi mai ales celor cazaţi temporar în sălile de sport – o masă caldă.

Sprijin constând în alimente neperisabile, pături şi obiecte de igienă a venit pentru sinistraţi şi din partea Asociaţia Părinţi pentru Ora de Religie şi Liga Tineretului Ortodox din Tecuci.

Citit 1501 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2016 19:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.