În sfârşit, s-a stabilit/ Unde se vor desfăşura spectacolele de Zilele Galaţiului

În sfârşit, s-a stabilit/ Unde se vor desfăşura spectacolele de Zilele Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

În sfârşit, după lungi discuţii şi negocieri, autorităţile locale au reuşit să stabilească locul unde se vor desfăşura manifestările de Zilele Galaţiului: pe Faleza Superioară a Dunării, motiv pentru care traficul rutier va fi restricţionat pe bulevardul Marii Uniri.

Locul de amplasare a scenei pe care vor concerta, vreme de cinci zile, artiştii invitaţi la Zilele Galaţiului, a suscitat alte şi alte discuţii. "După lupte... seculare, care au durat trei zile, am reuşit să ajungem la un acord: scena va fi amplasată pe Faleza Superioară, cred că în dreptul Bisericii Sfânta Precista. Celor care se gândeau că vom avea probleme cu Falezogaura le transmit că nu, nu vom fi chiar atât de aproape de ea încât să ne pună probleme de genul la care se gândesc unii”, ne-a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.

În ceea ce priveşte programul Zilelor Galaţiului, edilul crede că, în cele cinci zile de manifestări, sunt acoperite cam toate gusturile: „Avem artişti care sunt în vogă la ora actuală, dar şi artişti gălăţeni. Este, cred, pentru prima oară când avem o seară dedicată artiştilor locali. Cred că vor fi nişte zile de sărbătoare care să acopere exigenţele câtor mai mulţi gălăţeni", a mai spus primarul.

Tot pe Faleza Superioară va fi şi zona de comerţ cu diverse produse, de la blănuri şi alimente la obiecte de artizanat, dar şi restaurantele mobile.

Citit 26315 ori Ultima modificare Vineri, 25 Noiembrie 2016 00:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.