”VIAȚA LIBERĂ te informează, AUCHAN te premiază”. VOUCHERE de 500 de lei pentru patru cititori norocoşi

”VIAȚA LIBERĂ te informează, AUCHAN te premiază”. VOUCHERE de 500 de lei pentru patru cititori norocoşi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Patru gălăţeni norocoşi au câştigat vouchere în valoare de 500 lei oferite de hypermarketul Auchan, valabile până la finalul lunii ianuarie. Laurenţiu Baciu, Cornelia Angheluş, Constanţa Ispilat şi Anişoara Iamandi sunt fericiţii câştigători ai concursului "Viaţa liberă te informează, Auchan te premiază", început în decembrie 2016. 

"Aş vrea să vă mulţumesc că aţi participat la acest concurs şi acum, după înmânarea acestor vouchere, sper să fiţi pe deplin mulţumiţi de cumpărăturile pe care le veţi face, de produse, de preţuri. Vă aşteptăm în magazinul nostru şi pe viitor", le-a spus directorul Auchan Galaţi, Lorant Nadrag, câştigătorilor.  

Primele cumpărături din hypermarket

Pentru unii dintre aceştia, cumpărăturile pe care le vor face cu voucherul câştigat la concursul organizat de "Viaţa liberă" vor fi şi primele efectuate în Auchan, după cum au explicat chiar dânşii. "Eu locuiesc în Micro 16 şi îmi fac cumpărăturile de la un supermarket din cartier, de regulă. Distanţa de mers este considerabilă până aici, dar, dacă preţurile mă vor atrage, cu siguranţă o să mai revin. Sunt abonat al ziarului de foarte mulţi ani şi acesta nu este primul concurs la care câştig", ne-a spus, vădit emoţionat de premiu, Laurenţiu Baciu. 

Abonaţi cu state vechi

De altfel, toţi cei patru câştigători au mai fost premiaţi şi în trecut de ziarul nostru. "Nici pentru mine nu e prima dată când câştig la un concurs organizat de Viaţa liberă. Cu siguranţă o să mai particip, pentru că ar fi şi păcat să nu o fac. Sunt abonată la ziar de zeci de ani", ne-a explicat şi Anişoara Iamandi. 

"M-am abonat în fiecare lună la ziar de zeci de ani, aşa că acum nu a fost o problemă să îmi fac abonament pe şase luni pentru acest concurs. Mă bucur foarte mult că am câştigat", ne-a explicat şi Constanţa Ispilat. 

Extragerea celor patru câştigători a avut loc pe 6 ianuarie, însă, din cauza condiţiilor meteo, înmânarea premiilor a fost amânată până pe data de 10 ianuarie.

Citit 5558 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2017 13:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.