La doar 30 de ani suferă de o BOALĂ necruţătoare

La doar 30 de ani suferă de o BOALĂ necruţătoare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cu toţii ne dorim să ne dezvoltăm profesional, să ne întemeiem o familie şi să fim fericiţi. Din păcate, rareori ne dăm seama cât de important este să fim sănătoşi. Nu ne putem imagina că tocmai noi am putea fi diagnosticaţi într-o zi cu o boală, care ne-ar putea schimba viaţa radical. Realizăm cât de mult contează sănătatea abia atunci când apar diferite probleme.

Simona Elena Petrică suferă, la doar 30 de ani, de sindromul cushing, care i-a provocat o tumoare de trei centimetri la nivelul creierului.

În urmă cu şapte ani tânăra a fost diagnosticată cu o mică tumoare. Împreună cu familia, Simona a decis să meargă să se opereze la Bucureşti. În urma intervenţiei chirurgicale, fata a fost externată şi declarată complet sănătoasă.

Prin urmare, a decis să îşi vadă fericită de viaţă, crezând că groaza a luat sfârşit. Din nefericire, soarta a surprins-o din nou, într-un mod neplăcut pe Simona.

„În urmă cu puţin timp ne-a spus şi nouă că a fost diagnosticată cu o tumoare de trei centimetri care, mai nou, îi apasă pe un centru nervos, riscând să îşi piardă vederea. Acum a găsit o clinică în Germania, disponibilă să o opereze, însă intervenţia chirurgicală este mult prea costisitoare. Aceasta ajunge la suma de 32.000 de euro, bani pe care tânăra se străduieşte din răsputeri să îi strângă”, ne-a povestit o prietenă apropiată a Simonei. 

După numeroase investigaţii în România, Simona şi-a pierdut treptat curajul şi optimismul. O altă intervenţie în ţară, ar fi mult prea riscantă, iar tânăra trebuie operată în luna martie.

"Am înţeles că în urma analizelor pe care Simona i le-a trimis medicului, acesta i-ar fi transmis că trebuie operată cât mai curând posibil. Sper din tot sufletul să reuşim să strângem măcar o parte din bani. Este un om extraordinar", ne-a mai spus prietena tinerei.

Cei care îşi doresc să îi întindă o mână de ajutor Simonei o pot face donând orice sumă de bani în conturile:

Cont IBAN LEI: RO28RNCB0705060783300006

Cont IBAN EURO: RO98RNCB0705060783300007

Cont IBAN DOLARI: RO71RNCB0705060783300008

Cod swift pentru transfer internaţional: RNCBROBU

Conturile sunt deschide la Banca Comercială Română.

Citit 7992 ori Ultima modificare Luni, 16 Ianuarie 2017 00:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.