Haideţi să facem un PUZZLE URIAȘ! O nouă campanie pentru COPIII CU AUTISM

Haideţi să facem un PUZZLE URIAȘ! O nouă campanie pentru COPIII CU AUTISM
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Anul acesta „Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copii cu Autism” propune un proiect trainic, pentru familiile copiilor cu autism din comunitatea gălăţeană şi nu numai.

Campania „Record pentru autism” a primit startul acum câteva zile şi se va încheia cu un eveniment public în aer liber, de mare amploare, la finalul lunii aprilie, luna conştientizării autismului. Sunteţi aşteptaţi în număr cât mai mare alături de familiile şi părinţii copiilor afectaţi de autism, să potriviţi piesa voastră într-un puzzle uriaş al curajului şi al solidarităţii.

Aveţi la dispoziţie trei luni în care puteţi achiziţiona, de la sediul Asociaţiei de Sprijin pentru Părinţi şi Copii cu Autism sau de la partenerii care acceptă să le vândă în scop caritabil, piese uriaşe de puzzle, special concepute pentru acest eveniment, pe care le veţi putea personaliza cu mesajul şi numele dumneavoastră, toate în sprijinul acestei cauze speciale. Puteţi achiziţiona câte piese de puzzle doriţi, în schimbul unei donaţii de 20 de lei pentru fiecare, sumă în schimbul căreia veţi primi un bilet pe care îl puteţi păstra ca amintire a acestui act de bunătate.

Pentru mai multe informaţii legate de eveniment sau bilete, puteţi contacta asociaţia pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi la numerele de telefon 0741. 635. 092 (Cristina Ghizdăvescu) sau 0752. 675. 454 (Nicoleta Lupoae).

Citit 2461 ori Ultima modificare Marți, 31 Ianuarie 2017 11:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.