Cum să PETRECI de Valentine's Day alături de partener
Foto: În foto, Alin alături de iubita lui

Cum să PETRECI de Valentine's Day alături de partener
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Valentine’s Day este o sărbătoare pe care unele persoane o consideră împrumutată din Statele Unite ale Americii şi fără tangenţă cu tradiţiile noastre. Cu toate acestea, mulţi o apreciază şi încearcă să se bucure de ea, petrecând clipe romantice alături de partenerii de viaţă.

Pentru unii oameni, Valentine's Day nu este doar o sărbătoare oarecare, ci reprezintă o şansă de a le arăta persoanelor iubite cât de mult contează în viaţa lor. Din acest motiv, uneori, devine dificil de organizat o întâlnire perfectă, deoarece stresul cauzat de ideea că totul trebuie să fie bine le poate da îndrăgostiţilor mari bătăi de cap.

Tocmai de aceea ne-am gândit să vă scoatem din impas şi să vă împărtăşim câteva idei, care sperăm să vă fie de ajutor: Una dintre ele ar fi organizarea unei cine romantice. Deşi ar putea suna banal, pentru că toată lumea face asta, nu puteţi da niciodată greş. Dacă renunţaţi la restaurantele pretenţioase şi alegeţi să creaţi un ambient romantic în propria locuinţă, totul va fi mai mult decât perfect. Cu ceva lumânări aprinse în cameră şi ceva aromat preparat la cuptor, totul asezonat cu muzică în surdină şi o conversaţie care să meargă la inimă, ar putea fi reţeta unei seri de neuitat. „Îmi voi surprinde iubita cu o seară liniştită. Linişte pentru ea. Am să îi pun un pahar mare cu vin pe masă, la TV serialul ei preferat şi eu o să gătesc şi o să spăl şi vasele”, ne spune Alin.

O zi petrecută la patinoar este o altă idee ingenioasă de a oferi persoanei iubite momente speciale. Cei care vor să plutească graţios pe gheaţă, mână-n mână cu iubita, trebuie să ştie că astăzi, de Ziua Îndrăgostiţilor, intrarea la Patinoarul artificial este gratuită.

O rezervare la restaurantul preferat, urmată de o seară romantică petrecută acasă, în doi, la un maraton de filme amuzante şi „dulci” este o altă idee bună. La restaurant poţi încerca ceva nou, ca mâncarea libaneză, indiană sau chinezească. După o cină delicioasă îţi poţi surprinde partenerul cu o lenjerie nouă sexy, o sticlă de şampanie şi multe lumânări.

„Eu, una, i-aş cumpăra ceva ce ştiu că îşi doreşte şi i-aş duce cadoul la muncă, pentru a-l surprinde. După aceea, am lua prânzul sau cina împreună, la un restaurant nou. Acasă l-ar aştepta multe lumânări, o tonă de filme sau jocuri în doi. Cred că e foarte important să petreci ziua asta specială lângă persoana iubită”, ne mărturiseşte Andreea.

Citit 2380 ori Ultima modificare Marți, 14 Februarie 2017 01:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.