Ziua Internaţională a Fericirii sărbătorită în Galaţi

Scris de  Luni, 20 Martie 2017 04:00
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În fiecare an pe 20 martie sărbătorim „Ziua Internaţională a Fericirii”. Astăzi, între orele 16,00-20,00, sunteţi aşteptaţi în Shopping City Galaţi pentru a vă lua doza de fericire.
Veniţi să vă bucuraţi de cele mai frumoase clipe, împreună cu alte sute de persoane şi împărţiţi aceste clipe cu cei dragi, primind un balon pe care să vă aşterneţi gândurile sau lucrurile care vă fac fericiţi şi o simplă dar călduroasă îmbrăţişare care să vă facă să uitaţi de problemele cotidiene.
Anul acesta organizatorii au pregătit special pentru tine o sesiune foto marca „Dear World: Romania” oferită de MyGRASP, prin care să transmiţi un scurt mesaj scris direct pe pielea ta legat de ceea ce te face fericit.

Citit 803 ori Ultima modificare Duminică, 19 Martie 2017 16:36

1 comentariu

  • postat de Ne-ati pacalit Luni, 20 Martie 2017 23:30 109.97.54.*** Link la comentariu
    0
    0

    Azi am fost la Shopping city pe la ora 18 si nu mi-a dat nimeni nicio frantura de doza de fericire

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.