Fotbaliştii Oţelului îşi primesc banii pentru câştigarea campionatului

Fotbaliştii Oţelului îşi primesc banii pentru câştigarea campionatului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea combinatului ArcelorMittal Galaţi şi cea executivă a FC Oţelul au anunţat că problema achitării către jucători a bonusului financiar pentru câştigarea campionatului a fost rezolvată. În cursul acestei zile se vor face plăţile, astfel că majoritatea jucătorilor va semna pe statul de plată pentru suma de 100.000 de euro. Pentru cei care au evoluat mai puţin, valoarea acestei primei este ceva mai mică, în funcţie de numărul de meciuri jucate.

Thierry Le Gall, director general ArcelorMittal Galaţi, a anunţat la ora 12.30 aprobarea plăţii acestor prime. „Ca urmare a unor informaţii şi mesaje apărute în presă în ultimele zile, aş dori să clarific unele aspecte. Problema salariilor a fost rezolvată. Consiliul de Administraţie al clubului a acţionat normal, la timp şi şi-a exercitat rolul de control, la fel ca în oricare companie. Îmi exprim încrederea că va continua să acţioneze astfel, aşa cum am solicitat. Mă aştept ca acest subiect să fie închis şi să ne întoarcem pe terenul de joc”, a precizat Le Gall.

„Astăzi, banii vor ajunge în conturile jucătorilor, sunt foarte bucuros că această problemă s-a rezolvat”, a confirmat Marius Stan, director general al FC Oţelul.

Astfel, la ora începerii meciului din această seară cu FCM Târgu Mureş (ora 19.00, stadion Oţelul), din optimile de finală ale Cupei României, jucătorii vor avea deja banii respectivi pe carduri.

Fotbaliştii echipei campioane au intenţionat sâmbăta trecută să refuze intrarea pe teren la meciul de campionat, din deplasare, tot cu FCM Tg. Mureş, fiind convinşi în ultimul moment să renunţe la această formă extremă de protest. Jucătorii Oţelului erau nemulţumiţi că nu li se plătesc primele promise, deşi în contul clubului intrase de la UEFA suma de 6,8 milioane de euro pentru participarea în grupele Ligii Campionilor. Oţelul a câştigat partida respectivă, scor 2-1

 

Citit 1885 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Octombrie 2011 11:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.