Ultimatum pentru patru fotbalişti de la Oţelul

Ultimatum pentru patru fotbalişti de la Oţelul
Foto Sorin Pană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Patru dintre cei şapte jucători ai campioanei care mai au contracte pentru mai puţin de un an nu au semnat încă prelungirea lor * Antal , Iorga, Ibeh şi Sârghi pleacă din iarnă dacă nu acceptă oferta clubului

Pentru şapte dintre fotbaliştii din lotul antrenat de Dorinel Munteanu contractele cu Oţelul expirau cel mai târziu vara viitoare, astfel că, pentru a nu risca plecarea lor gratis, ca jucători liberi, conducerea clubului le-a făcut oferte de prelungire. Trei dintre ei le-au acceptat, Milan Perendja, Ioan Filip şi Silviu Ilie semnând noi angajamente.

În schimb, Liviu Antal, Laurenţiu Iorga, John Ibeh şi Cristian Sîrghi încă nu au acceptat oferta clubului, motiv pentru Marius Stan, directorul general al FC Oţelul, să anunţe că aşteaptă o decizie din partea lor cel mai târziu până la finalul sezonului, altfel ei nu vor mai apuca să joace în retur pentru echipa campioană.

„Ne gândim strategia pentru viitor şi vrem să ştim clar pe cine contăm. Cine nu semnează prelungirea contractelor acum, nu ne mai interesează pentru retur. Vor fi puşi pe lista de transferări, măcar să luăm ceva bani din transferuri decât să plece gratis la vară”, a declarat Marius Stan. Acesta a admis că există posibilitatea ca cei care vor intra în ultimile şase luni de contract să joace doar la echipa secundă anul viitor, în cazul în care nu se transferă în iarnă.

Într-o situaţie specială se află fundaşul Cristian Sîrghi, al cărui contract expiră la finalul acestui an, astfel că el ar putea să se transfere gratis de la Oţelul în pauza dintre tur şi retur, în cazul în care nu va alege să semneze un nou angajament cu echipa gălăţeană.

Citit 2725 ori Ultima modificare Duminică, 20 Noiembrie 2011 23:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.