Milan Perendija a plecat la ruşi, la echipa antrenată de Dorinel Munteanu

Milan Perendija a plecat la ruşi, la echipa antrenată de Dorinel Munteanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fundaşul central aflat în ultimele şase luni de contract cu Oţelul a ajuns în Cipru, în cantomentul celor de la Mordovia Saransk, pentru finalizarea negocierilor cu echipa antrenată de Dorinel Munteanu


 

Sârbul Milan Perendija este dorit cu insistenţă de Dorinel Munteanu la Mordovia Saransk, perfectarea transferului fiind iminentă. Fundaşul central a plecat deja din cantonamentul echipei gălăţene de la Poiana Braşov, ajungând în cantonamentul din Cipru al echipei ruse, unde şi-a reîntâlnit antrenorul alături de care a câştigat, cu Oţelul, campionatul şi Supercupa în 2011.

Narcis Răducan, director general al FC Oţelul, a confirmat că negocierile sunt foarte avansate: „Milan a ajuns deja acolo, aşteptăm finalizarea negocierilor”.

Fotbalist format la Partizan Belgrad, Milan Perendija (27 de ani) a intrat în ultimele şase luni de contract cu Oţelul, echipă la care a venit în vara anului 2009 şi pentru care a evoluat în 84 de partide: 73 în campionat, 6 în Cupa României şi 5 în Liga Campionilor.

Astfel, în cazul în care acest transfer nu va cădea în ultimul moment, Oţelul rămâne în lot doar cu trei fundaşi centrali consacraţi pe acest post, Sârghi, Sipovici şi Costin, acesta din urmă şi el în ultimele şase luni de contract. Din actualul lot, alte soluţii în centrul defensivei ar mai putea fi Benga şi Ljubinkovici.

Pena, plecat şi el la negocieri

Un alt jucător din lotul cu care Oţelul a câştigat cele două trofee din 2011, atacantul Marius Pena, este pe punctul de a semna cu altă echipă. Intrat şi el în ultima jumătate de an sub contract cu Oţelul, a fost trimis din 17 ianuarie să se pregătească la echipa secundă, după ce nu s-a ajuns la un acord de prelungire. De joi nu s-a mai prezentat la antrenamentele celor de la Oţelul II, surse din cadrul clubului susţinând că este plecat din ţară pentru a pune la punct detalii unui transfer la o formaţie din Baku (Azerbaidjan).

11 jucători nu mai sunt în lot

Dacă transferurile lui Pena şi Perendija se vor confirma, numărul total al jucătorilor cu care s-a terminat anul 2012 şi care nu mai sunt acum în lot ajunge la 11. Viglianti şi-a încheiat cariera de jucător, Laurenţiu Buş, Dănuţ Enescu şi Ştefan Mardare şi-au reziliat contractele pe cale amiabilă, Punosevac şi Cucu au fost împrumutaţi la FCM Tg. Mureş, Chipirliu a ajuns la FCM Dunărea tot ca împrumut, Râpă s-a transferat la Steaua, iar la serviciile lui Stromajer s-a renunţat, el fiind trimis la OţelulII până îşi va găsi altă echipă.

Citit 2857 ori Ultima modificare Vineri, 25 Ianuarie 2013 16:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.