Veşti bune la Oţelul! Conturi deblocate şi ţinte de transferuri!

Veşti bune la Oţelul! Conturi deblocate şi ţinte de transferuri!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Managerul sportiv al FC Oţelul, Narcis Răducan, a anunţat că începând de astăzi va fi ridicat sechestrul ANAF-ului, iar conturile clubului vor fi deblocate. În plus, Răducan a spus că se doreşte ca şi lotul să fie mărit.

„De astăzi se ridică sechestrul şi se deblochează conturile. E o veste bună care ne bucură. Vom încerca să ne repliem pe ultima sută de metri şi să reuşim şi două-trei transferuri. Ne dorim un fundaş central pentru a acoperi plecarea lui Benga”, a spus Răducan.

În plus, Răducan a spus că a primit promisiuni din partea patronului că în cursul acestei săptămâni se va plăti încă un salariu către jucători. ”Am avut o întâlnire cu patronul echipei şi după salariul de săptămâna trecută, mi-a promis că va plăti încă un salariu băieţilor“.

Tinerii, în prim-plan

Altfel, conform managerului sportiv al Oţelului, obiectivul pentru noul sezon e o clasare cât mai bună în clasament şi creşterea jucătorilor tineri din lot.

"A fost o pregătire bună, din fericire am venit fără probleme medicale. Din ce am discutat cu Ionuţ Badea, e mulţumit de ceea ce a găsit. Sper să trecem şi peste problemele care ne-au presat în ultima perioadă şi să începem cu dreptul la Corona. Ne propunem să jucăm un fotbal bun, să continuăm ce s-a făcut bine. Am propus mulţi tineri în acest an în prima ligă şi sperăm să facem un campionat bun. Anul trecut am fost inconstanţi, am bătut primele echipe ale campionatului. La lotul pe care îl avem, nu avem voie decât să ne clasăm în prima jumătate a clasamentului", a declarat Narcis Răducan.

Asătzi, primul antrenament de la revenirea în ţară

Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi vor relua antrenamentele la baza sportivă a clubului după două zile de repaus. Gălăţenii s-au întors sâmbătă dimineaţă din cantonamentul din Anglia, în care au disputat şi cinci partide amicale, încheiate cu trei victorii, un egal şi o înfrângere. Astfel, antrenamentul roş-alb-albaştrilor este programat astăzi, de la ora 18.00, la stadionul „Oţelul”, fix cu o săptămână înaintea startului de sezon. Luni, 22 iulie, Oţelul va juca în deplasare, contra celor de la Corona Braşov, în prima etapă a Ligii I, ediţia 2013-2014.

Citit 2787 ori Ultima modificare Duminică, 14 Iulie 2013 15:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.