UPDATE / Grahovac explică: "Nu mai fac parte din lotul echipei"

UPDATE / Grahovac explică: "Nu mai fac parte din lotul echipei"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 16.30 - Portarul Branko Grahovac a comentat pe o reţea de socializare ştirea publicată de Viaţa liberă, precizând că în momentul ieşirii sale în club nu mai făcea parte din lotul primei echipei. 

"Nu sunt în lotul echipei de o săptămână. N-am plecat şi nu vreau să plec, oamenii din conducere nu mă mai vor. Conducerea vrea să mă trimită la echipa a doua", a scris Grahovac pe pagina sa de Facebook.


Conform unor surse autorizate, doi dintre fotbaliştii străini au Oţelului, portarul bosniac Branko Grahovac şi mijlocaşul sloven Jaka Stromajer, au petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-unul din cluburile de fiţe ale Galaţiului. Cei doi fotbalişti, care cu greu îşi mai puteau ţine echilibrul, au părăsit localul la primele ore ale dimineţii.

Oţelul Galaţi va debuta în noua ediţie de campionat luni seară, la Braşov, contra nou-promovatei Corona. Grahovac este considerat titular în formaţia pentru jocul de la Braşov, în timp ce Stromajer nu face parte din lot, fiind retrogradat în această vară la echipa-satelit Oţelul II, din Liga a III-a.

Citit 1954 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Iulie 2013 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.