Accidentare cumplită în amicalul dintre Dunărea şi Oţelul II
Foto: Ştefan Lupu, la unul din antrenamentele Oţelului în Anglia

Accidentare cumplită în amicalul dintre Dunărea şi Oţelul II
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Meciul amical disputat astăzi între FCM Dunărea şi Oţelul II a fost marcat de un nefericit eveniment. În minutul 15, tânărul Ştefan Lupu (19 ani) a intrat în careul celor de la Oţelul, iar în urma unui contact cu portarul Vlasie a suferit o gravă accidentare: dublă fractură, de tibie şi peroneu. Ştefan Lupu s-a antrenat în această vară cu prima echipă a Oţelului, inclusiv în cele două cantonamente, iar apoi a fost cedat la Dunărea. În sezonul trecut a jucat la Oţelul II, unde a fost coechipier chiar cu portarul care ieri l-a accidentat involuntar.

Ilie Hagioglu, preşedintele Comitetului Director de la FCM Dunărea, a spus că jucătorul urma să fie dus la Bucureşti, pentru operaţie. „Mare păcat, este un copil foarte bun şi era într-o formă de zile mari, jucase foarte bine în amicalul de la Bacău, chiar şi Tase (n.r. – antrenorul Viorel Tănase, acum la SC Bacău) ne spunea că l-a impresionat ce salt valoric a făcut în ultimul timp. Încercăm să-l ducem la Bucureşti pentru operaţie, la unul dintre cei mai buni specialişti din ţară. Suportăm toate cheltuielile, important e ca el să se facă bine, să fie tare cu moralul să poată reveni cât mai repede”, a spus Hagioglu.

De parcă n-ar fi fost de ajuns, în minutul 70 s-a mai accidentat încă un jucător de la Dunărea, Negoescu, care a suferit o entorsă la gleznă.

Meciul de pe stadionul Dunărea s-a încheiat cu succesul celor de la FCM Dunărea, scor 5-0 (3-0), prin golurile marcate de Cosmin Neagu – 3, Gohoreanu şi Florea Voicu.

Pentru FCM Dunărea au jucat: Olaru - Radu, Manea, Şomodean, Sorin Cucu – Istrate, Apostol, Şt. Lupu (min. 15 Gohoreanu) – Drăgan, Moise, Neagu. În repriza a doua: Abraham – Marus, Hristian, Stelian Cucu, Sfrijan – Chebac, Negoescu (min. 70, Moise) – Cenk, Voicu, Gohoreanu (62 Comşa) – Bâtfoi.

Oţelul II a jucat în formula: Vlasie – Cazacu, Gâţă, Ngonge, Silviu Ilie (la primul joc după accidentarea de acum un an) – Miron, Pungă, Onea – Stoian, Stanciu, Chipirliu. Au mai jucat Vădeanu, Adrian Toma, Boubătrân, Vasilache, Serea şi Manea.

Citit 3191 ori Ultima modificare Miercuri, 14 August 2013 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.