Liga secundă de handbal / Danubius Galaţi se scufundă
Foto: Sursă foto: www.fotografiigalati.blogspot.ro

Liga secundă de handbal / Danubius Galaţi se scufundă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Handbalistele de la Danubius Galaţi au pierdut la scor cel mai important meci al turului de campionat. În runda cu numărul 10 din liga secundă, fetele pregătite de Alexandrina Soare au cedat, scor 19-30 (10-13), jocul disputat pe terenul celor de la CSM Unirea Slobozia, ocupanta primei poziţii în clasamentul la zi.

Gălăţencele au început bine partida, au condus cu 8-6 până în minutul 10, când Iulia Artean a fost nevoită să părăsească terenul în urma unei accidentări serioase. Fără soluţii pe banca de rezerve, Danubius nu a mai putut ţine ritmul cu formaţia adversă.

Fluierul final a indicat 30-19 pentru CSM Unirea Slobozia, echipa cu cele mai mari şanse la promovarea în Liga Naţională.

În aceste condiţii, fără să transfere câteva jucătoare în perioada de iarna, reprezentanta Galaţiului va rămâne o simplă grupare de pluton în eşalonul doi al handbalului românesc.

În ultima etapă a turului de campionat, Danubius urmează să evolueze pe teren propriu, în compania celor de la Activ CSO Plopeni, la sfârşitul săptămânii viitoare.

Citit 1466 ori Ultima modificare Duminică, 24 Noiembrie 2013 13:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.