Danubius a mai bifat o contraperformanţă! Înfrângere în meciul cu Activ CSO Plopeni
Foto: Managerul echipei de handbal Danubius Galaţi, Dan Pantea

Danubius a mai bifat o contraperformanţă! Înfrângere în meciul cu Activ CSO Plopeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Handbalul feminin gălăţean se scufundă încet, dar sigur! Dintr-o echipă care îşi dorea să revină cât mai repede în Liga Naţională, Danubius s-a transformat în prezent într-o grupare modestă a ligii secunde.

Debutul antrenorului Valeriu Costea - instalat miercuri ca antrenor principal, după ce Alexandrina Soare a renunţat la funcţie - a coincis cu un eşec greu de digerat de către iubitorii handbalului de la malul Dunării.

Danubius a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, confruntarea cu Activ CSO Plopeni (scor 22-23), formaţie care până la acest meci bifase un singur succes în cele zece etape scurse din Divizia A.

Deşi, înaintea partidei, preşedintele de la Danubius, Dan Pantea, dădea asigurări că victoria în duelul cu prahovencele este uşor de obţinut, pe parchetul Sălii Sporturilor lucrurile au stat total diferit.

Activ Plopeni s-a impus la conducerea jocului încă din start (0-3, min. 5), Danubius reuşind să egaleze situaţia abia în minutul 21: 6-6. Gălăţencele au intrat în avantaj la pauză (scor 11-9), însă finalul de meci a fost unul catastrofal. De la 19-19 (minutul 48), oaspetele au preluat iniţiativa, izbutind victoria: 22-23, rezultat final. A fost ultimul joc disputat de gruparea locală în acest an. Prima etapă a returului este programată a se disputa tocmai pe 25 ianuarie 2014.

Astfel, vorbele preşedintelui Dan Pantea par să se adeverească, nu se ştie când şi dacă Galaţiul va mai avea echipă în prima ligă de handbal a ţării.

Întrebarea este dacă merită ca banii publici ai contribuabililor gălăţeni să fie direcţionaţi către o echipă care va deveni una din multele anonime ale ligii secunde?! De la înfiinţare şi până în prezent, Danubius Galaţi a beneficiat de peste 16 miliarde de lei vechi din partea Primăriei Galaţi.

Citit 1846 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 15:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.