Marius Stan, încântat de gala Superkombat: "Va fi pe placul publicului gălăţean"

Marius Stan, încântat de gala Superkombat: "Va fi pe placul publicului gălăţean"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Marius Stan s-a declarat încântat de organizarea galei Superkombat, mai ales pentru scopul umanitar al evenimentului.

„Ne mândrim că putem organiza un astfel de eveniment. Cu siguranţă, va fi pe placul publicului gălăţean. Organizarea finalei Superkombat aduce notorietate oraşului. Va fi transmisă pe patru continente şi oamenii din întreaga lume vor afla de Galaţi. Trebuie subliniat caracterul umanitar al galei. Banii din bilete, plus ce se strânge din teledonul care va fi promovat pe întreaga durată a evenimentului , vor fi donaţi gălăţenilor care au întâmpinat probleme la inundaţiile din luna septembrie. Suntem alături de oameni şi ne pasă de problemele lor. Prin acest eveniment oferim spectacol gălăţenilor şi îi ajutăm pe cei care au trecut prin necazul inundaţiilor”, a spus Stan.

Primarul a spus că îl are ca favorit pe Bogdan Stoica, cel mai mic dintre cei doi fraţi care vor lupta pentru titlul mondial. „Fiind invitat la gala din Carrara, am început să am un favorit, pe Bogdan Stoica, un luptător pe care îl apreciez foarte mult. Cred că va avea un mare viitor în acest sport”.

Altfel, soprana chineză Li Li, stabilită la Londra, va susţine un recital în deschiderea finalei Superkombat, programată sâmbătă, la Galaţi, gală care se anunţă drept cel mai mare eveniment pe reguli K-1 din Europa şi care urmează să fie transmisă în aproximativ 100 de ţări. La scurt timp după ce a înregistrat un single, "A Heavy Metal Christmas Too", alături de unul dintre legendarii actori de la Hollywood, Christopher Lee, cunoscut pentru rolurile din “Stăpânul Inelelor” şi “Dracula”, Li Li va interpreta la Galaţi una dintre noile sale piese, denumită “Reflection”. În plus, trei prezentatori internaţionali îi vor anunţa în ring pe cei 16 luptători care vor lupta în evenimentul organizat la Patinoarul Dunărea din Galaţi, în timp ce primul dj robot din lume, Atom X, va mixa în pauzele dintre meciuri. Toţi spectatorii prezenţi la gală vor primi un supliment de opt pagini cu prezentarea evenimentului.

Citit 1788 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Decembrie 2013 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.