Presa mondială, cu ochii pe Galaţi / Gala Superkombat a făcut înconjurul lumii

Presa mondială, cu ochii pe Galaţi / Gala Superkombat a făcut înconjurul lumii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Gala Superkombat de pe 21 decembrie, organizată la Galaţi, a suscitat interes în peste 100 de ţări, unde a şi fost televizată. Ba mai mult, chiar şi după încheierea evenimentului presa mondială a acordat atenţie sporită galei Superkombat. În Europa, showul de kickboxing de la Galaţi a fost dezbătut pe larg în ţări precum Germania, Rusia, Spania, Grecia, Polonia, Croaţia, Olanda, Italia, Cehia, Bulgaria şi Ungaria. De asemenea, evenimentul a fost prezentat pe larg şi în presa din Asia şi Statele Unite.

Spaniolul Frank Munoz a câştigat finala de piramidă Superkombat World Grand Prix 2013, în timp ce românii Raul Cătinaş, Benjamin Adegbuyi, Andrei Stoica, Alexandru Lungu şi Alexandru Nedelcu şi-au învins adversarii în meciurile lor. Singurul român învins a fost Bogdan Stoica, în faţa lui Igor Bugaenko, cedând titlul mondial deţinut până la acest meci. 

Gala a avut scop umanitar, toate încasările din vânzarea biletelor, plus banii strânşi din donaţii, fiind îndreptate către gălăţenii care au întâmpinat probleme la inundaţiile din luna septembrie.

Citit 7412 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Decembrie 2013 23:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.