Dunărea Bătrână, comunitatea „oţelarilor”, împlineşte astăzi şapte ani

Dunărea Bătrână, comunitatea „oţelarilor”, împlineşte astăzi şapte ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comunitatea suporterilor Oţelului a ajuns, astăzi, la cel de-al şaptelea an de existenţă. Pe 23 februarie 2007 lua fiinţă publicaţia în format PDF, distribuită fanilor pe internet. Mutarea revistei pe siteul www.dunareabatrana.ro a fost sinonimă cu succesul. Dunărea Bătrână strânge zilnic cifre record pentru un site de nişă, în care fiecare fan al Oţelului are dreptul să se exprime.

Două dintre gloriile Oţelului, Viorel Tănase şi Cătălin Tofan, au transmis pe această cale gânduri bune pentru comunitatea roş-alb-albaştrilor. „Sper să prindă majoratul! Urmăresc siteul cu mare plăcere, e foarte pătimaş în ceea ce priveşte sportul. E nevoie de aşa ceva pentru comunitatea oţelarilor. Le transmis un sincer „La multi ani!” şi cât mai multe articole de calitate, aşa cum au făcut-o şi până acum”, le-a transmis Viorel Tănase. „La mulţi ani! Să fie în continuare aproape de Oţelul. Citesc Dunărea Bătrână, îmi plac articolele, îmi plac comentariile suporterilor. Tot ce se face acolo e cu suflet pentru echipă şi asta mă bucură. E un site constructiv şi le doresc să sprijine în continuare fotbalul gălăţean, în special pe Oţelul”, a fost mesajul lui Cătălin Tofan pentru „DB”.

Nici cel mai îndrăgit străin din istoria Oţelului, Gabriel Alejandro Viglianti, nu s-a lăsat mai prejos şi le-a transmis "La mulţi ani!" tuturor suporterilor. “La mulţi ani, Dunărea Bătrână şi tuturor suporterilor! Să avem parte de multe bucurii împreună. Vă felicit pentru dăruire, timpul acordat şi plăcerea cu care lucraţi zilnic. Vă doresc mult succes în continuare, sunteţi demni de toată lauda. Site-ul vostru este la fel de tare ca Oţelul. La mulţi ani!”.

Actuala conducere a FC Oţelul, managerul general Narcis Răducan, s-a confruntat deseori cu mesaje nu tocmai fericite la adresa sa din partea fanilor pe siteul Dunărea Bătrână, dar apreciază activitatea lor. „Le transmit cât mai mulţi ani, îi felicit pentru traficul de vizualizări pe care l-au reuşit şi pentru apropierea de suporteri. E un site conectat permanent la ceea ce se întâmplă la Oţelul. Pe seama asta pun şi derapajele, nu mai cine nu munceşte nu greşeşte. Oricum, sunt pe plus când vine vorba de o analiză a articolelor. La mulţi ani şi cât mai multe realizări!”.

Dunărea Bătrână a apărut din dorinţa fanilor de a mediatiza cât mai mult echipa favorită, în lipsă de informaţiile dorite despre Oţelul. Prin deviza „suporterii scriu pentru suporteri”, DB-ul a luat fiinţă la ideea lui Ionuţ Focşa, sub conducerea editorială a lui Vlad Drăgan, cel care menţine viu şi astăzi spiritul comunităţii lansate în urmă cu şapte ani. Alături de cei doi, au pornit la drum Marius Borş, Valentin Comănescu şi Ionuţ Bădăluţă, iar pe parcurs numărul participanţilor a crescut.

Citit 2085 ori Ultima modificare Duminică, 23 Februarie 2014 14:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.