Pariurile zilei: Safari pentru câştig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sundowns – Bloemfontein Celtic 1 (cotă 1,50)

Gazdele sunt în luptă pentru câştigarea campionatului din Africa de Sud, pe locul doi, la egalitate de puncte cu liderul. Sunt şi în mare formă, vin după şase victorii consecutive, ultima obţinută chiar pe terenul contracandidatei la titlu. Adversarul nu e de speriat, Bloemfontein e la jumătatea clasamentului (locul 8), fără griji, fără obiectiv.

Kaizer Chiefs – Mpumalanga 1 (cota 1,50)

În linii mari, este un pariu pe aceleaşi argumente ca precedentul. Kaizer Chiefs este liderul talonat strâns de Sundowns, iar adversara este tot fără griji, dar şi fără aspiraţii de mărire, la mijlocul clasamentului (locul 7). Pe teren propriu, Kaizer Chiefs nu prea calcă strâmb: nouă victorii, două egaluri şi un singur eşec, cel amintit deja, recent, cu a doua clasată.

Ajax Cape Town -  Golden Arrows 1 (cotă 1,60)

Rămânem în prima ligă din Africa de Sud cu un pariu împotriva ultimei clasate. Golden Arrows e deja retrogradată, nici nu avea cum să fie altfel atât timp cât au pierdut 13 din ultimele 14 partide.

Santos de Guapiles – Deportivo Saprissa 2 (cotă 2,10)

Schimbăm continentul şi mizăm pe liderul primei ligi din Costa Rica, neînvins de 17 etape. Joacă cu o echipă modestă, din zona inferioara a clasamentului, care a pierdut mereu cu formaţiile de pe primele locuri. Gazdele sunt fără victorie de cinci etape, pierzând în ultimele trei. Deportivo a făcut egaluri în ultimele trei deplasări şi ar cam fi timpul să mai şi câştige, mai ales că joacă cu o echipă accesibile. Pentru cine doreşte să reducă riscul spre minimum, recomandăm cu mare încredere un X2 la cotă rezonabilă: 1,25.

Citit 2934 ori Ultima modificare Marți, 08 Aprilie 2014 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.