Miercuri, în Liga II, meci extrem de important pentru FCM Dunărea

Miercuri, în Liga II, meci extrem de important pentru FCM Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În penultima etapă a sezonului regulat din liga secundă, seria I, echipa gălăţeană FCM Dunărea va susţine astăzi, de la ora 17,00, un meci cu o miză uriaşă, în deplasare, cu Farul Constanţa. În faza a doua a campionatului, play-off şi play-out, se va intra doar cu rezultatele din meciurile directe disputate în sezonul regulat între formaţiile ce ajung în aceeaşi grupă valorică, iar cum Farul şi Dunărea vor fi ambele în play-out, punctele puse astăzi în joc se vor contoriza. Mai mult, este vorba de un duel direct dintre formaţii ce încearcă să evite retrogradarea, echipa gălăţeană având nevoie acută să-l câştige.

Într-un clasament provizoriu pentru play-out, la actuala configuraţie a zonei locurilor 7-12, Farul e penultima cu 9 puncte, iar Dunărea ultima cu 6 puncte, deasupra lor fiind CF Brăila, cu 12 puncte.

Antrenorul Costel Enache nu mai are probleme majore de efectiv, aşa cum a fost cazul la ultimele jocuri, lipsind doar Stelian Cucu, suspendat. Pe lângă jucătorii care şi-au ispăşit etapele de suspendare, este foarte posibil să revină şi fundaşul central Şomodean, recuperat aproape total după o accidentare la gleznă, el antrenându-se ieri la intensitate maximă.

Altfel, în seria I se duce o luptă strânsă pentru ocuparea locului 6, ultimul de play-off, între echipa care se află acum pe această poziţie, SC Bacău (26 puncte) şi Gloria Buzău (24) plus Unirea Tărlungeni (24). Pentru Dunărea, ideal ar fi ca Gloria Buzău să rămână la final în zona locurilor 7-12, pentru că are trei puncte din duelurile cu această echipă cu care să intre în play-out, iar cu celelalte două doar câte unul singur. Astăzi, Gloria Buzău va juca la FC Clinceni, Unirea Târlungeni la CF Brăila, iar SC Bacău la Unirea Slobozia.

Citit 875 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Aprilie 2014 11:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.