Ponturile zilei: Pe echipe aflate în obiectiv

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Athletic Bilbao – Malaga 1 (cotă 1,45)

Bilbao a ajuns pe un loc care să o ducă în preliminariile Ligii Campionilor, poziţie pe care va încerca să şi-o securizeze printr-o victorie în acest meci. Şansele de reuşită par destul de mari, echipa bască fiind extrem de puternică pe teren propriu (11 victorii şi trei egaluri în 16 jocuri), în timp ce Malaga este la mijlocul clasamentului (locul 11), fără griji şi obiectiv, implicit şi fără cine ştie ce motivaţie în această partidă.

Volga – Dinamo Moscova 2 (cotă 1,40)

Mai băgăm o fisă, pentru o nouă încercare pe Dinamo Moscova, după rateul de săptămâna trecută (0-4 la Anji) care a dus la demiterea lui Dan Petrescu. Schimbarea antrenorului de regulă are efecte pozitive, echipa are potenţial şi joacă din nou cu o codaşă. Volga este penultima, cu un parcurs lamentabil de multă vreme, nouă înfrângeri şi un egal în ultimele zece etape.

Brno – Sigma Olomouc peste 2,5 goluri (cota 1,95)

O alegere din prima ligă cehă bazată în primul rând pe stilul formaţiei oaspete. Sigma Olomouc e genul de echipă care joacă pe pricnipul „ori la bal, ori la spital”, în ale căror meciuri rar se marchează mai puţin de trei goluri. O singură dată în ultimele şapte etape a fost altfel, în tot campionatul doar de şase ori în 23 de runde. Nici Brno nu este o formaţie prea defensivă, în jocurile sale s-au marcat în medie 2,65 goluri. Nu este cel mai sigur pariu posibil, dar la o aşa cotă şi în condiţii de ofertă săracă, merită încercat.

Citit 3694 ori Ultima modificare Duminică, 13 Aprilie 2014 14:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.