Pariurile zilei: Coproducţie franco-germană

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Borussia Dortmund - Wolfsburg 1 (cotă 1,45)

Cupa Germaniei a rămas singura şansă a celor de la Borussia de a lua un trofeu în acest sezon şi este clar că vor da totul în semifinala cu Wolfsburg. Se joacă într-o singură manşă, una dintre finaliste se va decide în acest meci, pe care Borussia are şansa de a-l susţine pe teren propriu. În ultima perioadă, echipa din Dortmund este în creştere de formă, tocmai ce a câştigat cu 3-0 pe terenul celor de la Bayern Munchen. Cele două echipe s-au mai întâlnit recent, în urmă cu două etape, tot la Dortmund, Borussia câştigând cu 2-1.

Rennes - Angers 1 (cotă 1,65)

Şi în Franţa semifinalele Cupei se joacă într-o singură manşă. Rennes, pe locul 14 în prima ligă, are avantajul terenului propriu într-o dispută cu o formaţie din liga secundă ce trage la promovare. Rennes este o specialistă a Cupei Franţei, jucând patru semifinale în ultimii cinci, iar acum încearcă din nou să ajungă la trofeu.

Caen - Nimes 1 (cotă 1,55)

În liga a doua franceză este o luptă nebună în acest final de sezon pentru locul al treilea, ultimul care asigură promovarea. Caen deţine această poziţie, dar numai datorită golaverajului superior, fiind la egalitate de puncte cu alte trei echipe! Acesta este un meci restanţă, o ocazie ideală pentru Caen de a lua un mic avans, pentru că avem convingerea că nu o va rata, mai ales că joacă cu o formaţie modestă, penultima clasată.

Citit 2572 ori Ultima modificare Luni, 14 Aprilie 2014 17:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.