UPDATE Voleibaliştii de la Arcada au încheiat sezonul cu o victorie

UPDATE Voleibaliştii de la Arcada au încheiat sezonul cu o victorie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Arcada Galați a câștigat al treilea meci din play-off cu Phoenix Şimleu Silvaniei, scor 3-1. Astfel, Arcada încheie sezonul pe locul şapte, o performanţă meritorie pentru o echipă debutantă în prima ligă.


 

Ordinea finală pe locurile de podium din clasamentul Diviziei A1 la volei masculin a fost stabilită, Tomis Constanţa a devenit din nou campioană, dar sezonul se va încheia abia astăzi, odată cu disputarea ultimului meci, de clasament. Protagoniste sunt Arcada Galaţi şi Phoenix Şimleu Silvaniei, care se întrec pentru locurile 7-8. După două partide - 3-0 la Galaţi şi 2-3 în Sălaj - scorul general este egal, aşa că este nevoie de un al treilea joc pentru departajare. Acesta are loc astăzi, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor „Dunărea” din Galaţi.

În vederea ultimei confruntări oficiale din acest sezon, jucătorii gălăţeni şi-au continuat pregătirile, cu câte unul şi două antrenamente pe zi. Întregul lot este valid, singura incertitudine fiind dacă antrenorul secund, Nicuşor Harabagiu, absent o perioadă mai îndelungată din cauza unei accidentări, va putea juca sau nu. „Vom trece pe foaia de arbitraj un lot de 12 jucători, cu toţii capabili de prestaţii bune pentru a ne putea adjudeca acest meci. Din teren nu vor lipsi Râpeanu, Romanescu, Cristescu, Cerşemba, Cristudor sau Ghimeş, şi ne dorim să încheiem sezonul cu o victorie”, ne-a declarat, ieri, antrenorul Marian Apostu.

Arcada a început seria turneelor play-off în zona locurilor V-VIII. În prima fază a eliminat „U” Cluj, după două victorii (3-0 şi 3-1), apoi s-a confruntat cu băimărenii de la Ştiinţa Explorări, în faţa cărora au cedat de două ori: 0-3 şi 1-3. Aşa s-a ajuns în situaţia în care, cu o victorie în partida de astăzi, gălăţenii pot încheia sezonul pe locul şapte, acelaşi pe care s-au aflat şi la finele sezonului regulat.

Citit 838 ori Ultima modificare Joi, 24 Aprilie 2014 22:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.