EXCLUSIV: Oţelul va primi licenţa pentru sezonul viitor al Ligii I

EXCLUSIV: Oţelul va primi licenţa pentru sezonul viitor al Ligii I
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Comunicarea oficială a situaţiei licenţierii cluburilor din Liga I nu va mai avea loc astăzi, acest anunţ urmând să fie făcut cel mai probabil în cursul zilei de luni, 28 aprilie.


 

Comisia de licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a analizat ieri dosarul echipei gălăţene FC Oţelul. Reprezentanţii clubului prezenţi la audiere ne-au dezvăluit că nu a fost sesizat nimic în neregulă de către membrii comisiei, nu s-a solicitat nici un document nou în dosar, astfel că sunt convinşi de primirea licenţei pentru ediţia 2014-2015 a Ligii I.

Informaţia a fost confirmată de către administratorul special al FC Oţelul SA, Lucian Ciofoaia. „Nu am avut nicio problemă în dosar, primim licenţa pentru campionatul viitor. Aşteptăm anunţul oficial şi suntem siguri că acesta va fi unul pozitiv”, a declarat Lucian Ciofoaia.

Comunicarea oficială a verdictului Comisiei de Licenţiere pentru cluburile aflate pe locurile 9-18 în Liga I, care nu au nevoie să facă apel, este aşteptată în cursul zilei de astăzi.

Citit 2283 ori Ultima modificare Joi, 24 Aprilie 2014 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.