Cu patronul în AREST, se caută soluţii pentru SUPRAVIEŢUIREA Oţelului

Cu patronul în AREST, se caută soluţii pentru SUPRAVIEŢUIREA Oţelului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vânzarea rapidă a doi-trei jucători este varianta pe care Narcis Răducan vrea să o încerce pentru deblocarea activităţii clubului


Evenimentele din ultimele zile au acutizat situaţia critică în care se află echipa de fotbal Oţelul Galaţi, arestarea preventivă a patronului Dan Adamescu având ca efect blocarea aproape totală a activităţii clubului. Una din problemele principale ale clubului este lipsa de resurse financiare, situaţia care a dus la întârzieri salariale de cinci luni către jucători. În contextul problemelor lui Adamescu cu justiţia, semnalele primite de cei din club sunt cât se poate de clare, dinspre patronat nu sunt şanse să se primească o finanţare minimă pentru a se putea începe pregătirile în condiţii măcar la limita decenţei. Fără antrenori, cu cinci jucători care şi-au depus memorii la FRF pentru a deveni liberi de contract şi alţi cinci care au făcut acelaşi lucru, dar îân memorii au cerut doar plata salariilor restante, cu directorul sportiv Gabriel Viglianti plecat în ţara natală şi dispus să revină doar dacă vor fi condiţii pentru performanţă, acestea sunt principalele coordonate ale situaţiei din acest moment de la Oţelul.

Autofinanţarea, varianta lui Răducan

Narcis Răducan, managerul general al echipei, deşi declarase că pleacă şi el din club dacă nu se asigură repede de către patronat condiţii pentru performanţă, precizând că are oferte de la Viitorul şi FRF, a spus ieri că va continua la Oţelul, deocamdată pentru o perioadă scurtă, ca să încerca deblocarea activităţii clubului. „Nu pot să plec pur şi simplu, fără să mă uit în urmă. Vreau să încerc să deblocăm activitatea. Am un plan să încercăm autofinanţarea. Până la reunirea lotului, este strict necesar să plătim unu-două salarii jucătorilor şi cantonamentul. Pentru asta trebuie să vindem doi-trei jucători, să avem cu ce rezista până vin primii bani din drepturile de televizare, peste o lună. Apoi, dacă lucrurile nu se vor redresa semnificativ, o să pot pleca cu inimia împăcată”, a declarat Răducan.

CITIŢI ŞI: Patronul Oţelului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Citit 3977 ori Ultima modificare Vineri, 06 Iunie 2014 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.