Cum a fost la crosul UMANITAR "Alin are dreptul la copilărie" (GALERIE FOTO)
Foto: Alin şi părinţii lui

Cum a fost la crosul UMANITAR "Alin are dreptul la copilărie" (GALERIE FOTO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Grupul gălăţean de atleţi amatori „Să alergăm pe Faleză” şi Cristi Onofrei au fost iniţiatorii acţiunii caritabile „Alin are dreptul la copilărie”, desfăşurat sâmbătă, în Gradina Publică. Voia bună şi dorinţa de a face bine au adunat la start peste 150 de persoane, care au alergat pentru Alin, băieţelul ce suferă de boala „oaselor de sticlă”.

„A fost ceva plăcut, o reuşită, un ajutor nesperat dinspre persoanele care au ales să fie alături de noi. Iar vestea cea mai bună este că ajutorul venit din partea acestor oameni de suflet a completat suma care ne era necesară pentru cele patru operaţii. De altfel, prima dintre ele va avea loc la jumătatea lunii august, la Spitalul Marie Curie din Bucureşti”, ne-a spus Liliana Miron, mama lui Alin.

„A fost un eveniment reuşit din punctul meu de vedere, lumea a venit cu chef de mişcare. Sperăm că i-am fost de ajutor lui Alin, să poată ajunge la Bucureşti şi să fie operat. Ne bucurăm că prin mişcare, prin alergare am reuşit să sprijinim un caz social, un caz destul de grav al acestui băieţel, care suferă de boala „oaselor de sticlă”, ne-a declarat Cristi Onofrei, unul dintre iniţiatorii acţiunii.

„Am creat grupul „Să alergăm pe Faleză” cu gândul că aşa putem da un imbold şi celor mai timizi, care nu aveau curajul să alerge de unii singuri, şi mă bucur să văd că oamenii îşi schimbă mentalitatea, că vin să facă mişcare şi să socializeze. Acesta este cel mai mare câştig al grupului, începem să conştientizăm din ce în ce mai mult că a face mişcare este la fel de natural ca a respira sau a mânca. Iar faptul că astăzi am fost prezenţi aici într-un număr atât de mare nu poate decât să ne bucure”, a completat Marius Buricea.

Cei care vor să-l ajute în continuare pe micuţul Alin o pot face donând într-unul dintre conturile deschise pe numele Andrei Alin Miron: în lei este RO40RNCB0141141411160001, iar în euro RO13RNCB0141141411160002. De asemenea, dacă vreţi să aflaţi mai multe despre situaţia băieţelului, o puteţi suna pe mama sa, Liliana Miron, la numărul de telefon 0742.836.589.

 

Citit 1590 ori Ultima modificare Duminică, 13 Iulie 2014 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.