UPDATE/ OŢELUL încearcă să rezolve PROBLEMA postului de portar cu un jucător venit de la FC Braşov
Foto: Dragoş Mihai Plopeanu

UPDATE/ OŢELUL încearcă să rezolve PROBLEMA postului de portar cu un jucător venit de la FC Braşov
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Goalkeeperul titular din meciurile amicale n-a mai apărut la antrenamentele de ieri, în locul său fiind testat deocamdată un portar de la Rapid II


UPDATE, ora 10.50: Oţelul încearcă să rezolve problema portarilor prin aducerea lui Valentin Bordea (26 de ani), care a ajuns în Galaţi. Acesta a fost legitimat ultima dată la FC Braşov, pentru care a jucat sezonul trecut în şase meciuri.


 

Cei de la Oţelul şi-au reluat, ieri dimineaţă, antrenamentele după două zile, surpriza fiind absenţa lui Cezar Lungu, portarul care fusese folosit ca titular în partidele amicale din cantonamentul efectuat în Slovacia. Deşi, vineri, cei din conducerea clubului anunţau că jucătorul în cauză a semnat pe doi ani cu Oţelul, acesta de fapt nu avea situaţia clarificată cu echipa la care a fost legitimat în sezonul trecut, FC Clinceni, astfel că transferul său a picat.

În schimb, a apărut un alt portar, Dragoş Mihai Plopeanu, ultima dată la Rapid, unde a jucat în doar două partide ale sezonului trecut. Nici în 2011-2012, când a fost la CS Buftea, n-a evoluat prea mult, apărând în statistici cu patru meciuri.

Ceilalţi doi portari din lot sunt gălăţenii Abraham şi Vlasie, care au evoluat în trecutul apropiat doar la echipa satelit, fiind aşteptată de antrenori o achiziţie pe acest post în cursul acestei săptămâni.

Au mai fost şi alte două apariţii noi, cea a albanezului Edon Hasani şi a mijlocaşului Hristu Chiacu. Acesta din urmă, în vârstă de 27 de ani, are în palmares legitimarea la nu mai puţin de 13 cluburi: Unirea Urziceni, Electromagnetica Bucureşti, Naţional Bucureşti, Wisla Cracovia, Dinamo, Dacia Mioveni, CS Otopeni, Astra Ploieşti, FC Timişoara, Khazar Lankaran, Ceahlăul Piatra Neamţ, Concordia Chiajna şi, ultima dată, Săgeata Năvodari. În sezonul trecut, el a bifat în Liga I, pentru Săgeata, cinci prezenţe, una singură ca titular. Nu a mai înscris un gol în partide de campionat din sezonul 2010-2011, când juca pentru echipa azeră Khazar Lankaran.

Antrenorul principal Michael Weiss a spus că mai aşteaptă noi jucători în lot, inclusiv săptămâna viitoare, până la primul meci de campionat, din deplasare, cu Dinamo. “Ne uităm în jur pentru noi jucători, prin intermediul departamentului de scouting, şi sperăm ca într-o săptămână, la primul meci din Ligă, să avem o echipă completă şi competitivă. Mulţumit sau nu de lot, nu aceasta e întrebarea momentului. Lucrezi cu ce ai, treaba noastră este să facem ce-i mai bine cu ceea ce avem la dispoziţie”, a spus antrenorul german.

La primul din cele două antrenamente de ieri, unul intens, care a durat aproape două ore, au participat 23 de jucători: Abraham, Vlasie, Plopeanu - Cojoc, Marus, Mişelăricu, Sipovici, Murgoci, Miron, Moglan, Rusu, Stelian Cucu, Silviu Ilie, Julius Davies, Vasile Gheorghe, Stoian, Hasani, Avdic, Juffo, Benjamin Onwuachi, Chiacu, Cristea şi Tudorie.

Primul meci oficial pentru Oţelul din noul sezon va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, cu Ceahlăul, în optimile Cupei Ligii.

 

Citit 2183 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Iulie 2014 10:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.