Oţelul continuă să caute jucători pentru noul sezon

Oţelul continuă să caute jucători pentru noul sezon
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce a căzut transferul lui Cezar Lungu, cei de la FC Oţelul au fost nevoiţi să se reorienteze pentru a rezolva problema postului de portar, iar noua variantă încercată este Valentin Cristian Bordea. În vârstă de 26 de ani, acesta a fost legitimat ultima dată la FC Braşov, pentru care a apărat sezonul trecut în şase partide, iar acum două sezoane a fost titular la echipa de ligă secundă FC Olt. Bordea a venit într-o perioadă de probă, participând la antrenamentul Oţelului de ieri dimineaţă.

Totodată, a fost parafată achiziţia unuia dintre jucătorii testaţi în timpul cantonamentului din Slovacia, mijlocaşul Karol Karlic, care a semnat pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Acesta are unul dintre cele mai bune CV-uri dintre noii jucători trecuţi pe la Oţelul în această vară. Vine de la echipa cehă de primă ligă Jihlava, unde a jucat începând din 2009 şi a fost tot timpul printre titulari. Joacă atât ca mijlocaş la închidere cât şi ca fundaş.

Până la sfârşitul acestei săptămâni se mai încearcă alte două transferuri, astăzi fiind aşteptat să ajungă la Galaţi un fundaş central, iar sâmbătă un atacant, conform lui Andrei Rusu, şeful departamentului de scouting al clubului gălăţean.

În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi jucători aflaţi în probe, aceştia vor mai fi testaţi încă o săptămână înainte de a se lua decizii, în acest sens dorindu-se şi perfectarea unui meci amical.

Citit 1546 ori Ultima modificare Joi, 17 Iulie 2014 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.