Pariurile zilei: Revenim cu preliminariile Europa League

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FC Atlantas - Şahtar Karagandi 2 (cotă 1,95)

Meci din preliminariile Europa League între o echipă gazdă din Lituania şi una din Kazahstan. Mizăm pe echipa oaspete, care este o forţă într-o ţară în care investiţiile mari în fotbal din ultimii ani au dus la un progres enorm. De altfel, acest lucru l-a demonstrat Şahtar în sezonul trecut, când a ajuns în grupele Europa League după ce i-a chinuit zdravăn pe cei de la Celtic Glasgow în preliminarii. Şahtar n-a pierdut jucători faţă de sezonul precedent, având şi avantajul că este în plin campionat, unde se află în luptă pentru titlu (locul patru, la un punct de locul secund şi patru de lider). De partea cealaltă, Atlantas este în pauză de trei săptămâni după prima parte a campionatului lituanian, unde este doar pe locul cinci, la mare distanţă în urma primelor trei clasate.

Ruch Chorzow - Vaduz 1 (cotă 1,75)

O cotă foarte bună pe care este păcat să nu o încercăm la ce decalaj valoric este. Totuşi, vorbim de o reprezentantă a Poloniei, ţară cu un fotbal decent, în faţa uneia din Liechtenstein. De altfel, Vaduz este abia o nou-promovată în prima ligă din... Elveţia, ţară în al cărei campionat al ligii secunde a evoluat sezonul trecut.

 

ŢSKA Sofia - Zimbru 1 pauză (cotă 1,70)

Un pariu împotriva oaspeţilor, pe care nu-i credităm cu şanse să reziste nici măcar până la pauză. În fotbalul din Republica Moldova, nu-s decât două-trei echipe mai solide, iar Zimbru nu se numără printre ele, terminând campionatul pe locul patru, cu zece puncte în urma precedentei clasate şi cu 26 mai puţin decât campioana.

Citit 2980 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Iulie 2014 18:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.