Pariurile zilei: Totul pe preliminariile Europa League

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Flamurtari - Petrolul 2 (cotă 1,75)

La ce am văzut în partida tur, de la Ploieşti, anticipăm că Petrolul se va impune şi în acest meci. A mai trecut o săptămână de pregătire peste “lupii galbeni”, jocul lor ar trebuie să fie în creştere, dar nu acesta este principalul argument pentru care am făcut această alegere. Ne bazăm pe valoarea scăzută a albanezilor, cu o defensivă predispusă la gafe şi fără potenţial ofensiv. În mod normal, ar trebui să şi forţeze, să rişte şi astfel Mutu şi compania să aibă mai multe spaţii pentru a puncta.

Spartak Trnava - Zestafoni 1 (cotă 1,55)

Mizăm pe slovaci, în duelul cu o reprezentantă a fotbalului maghiar. În tur a fost 0-0, rezultat care spune ceva despre potenţialul redus al celor de la Zestafoni. De partea cealaltă, Spartak a început foarte bine noul sezon, cu goluri multe în cele două partide de pe teren propriu.

Tromso - Vikingur peste 2,5 goluri (cotă 1,57)

Norvegienii de la Tromso au cam comis-o în prima manşă, terminând doar la egalitate (0-0) în deplasarea din Insulele Feroe, astfel că acum normal ar fi să-şi ia tare modestul adversar şi să nu se mulţumească cu un eventual 1-0, oarecum riscant, motiv pentru care ne aşteptăm la un joc cu multe goluri.

Citit 3347 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Iulie 2014 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.