Oţelul are deocamdată UN SINGUR PORTAR pentru meciul de la Braşov
Foto: Dragoş Plopeanu, singurul portar din acest moment pe care Oţelul îl poate folosi luni seară

Oţelul are deocamdată UN SINGUR PORTAR pentru meciul de la Braşov
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hotoboc încă n-a fost legitimat şi deocamdată doar Plopeanu poate apăra în partida de luni


Oţelul are în continuare mari probleme pentru postul de portar, care se pot acutiza în perspectiva următorului meci, cel de luni seară cu FC Braşov, dacă nu se va reuşi în timp util legitimarea lui Hotoboc, jucător adus la echipă la sfârşitul săptămânii trecute.

Antrenorul Michael Weiss nu poate conta pe cei doi portari cu care s-a început campionatul, Abraham şi Vlasie, primul este suspendat în urma eliminării din etapa trecută iar celălalt nu este încă apt de joc după o accidentare la umărul stâng.

Astfel, în acest moment unica soluţie este Dragoş Plopeanu, un portar care venise în probe înaintea începerii campionatului şi care nu fusese reţinut în lot, dar care a revenit la echipa gălăţeană şi a fost deja legitimat.

Cei din conducerea Oţelului speră totuşi ca luni să reuşească să înregistreze la LPF şi contractul lui Hotoboc, “Încercăm să-l legitimăm şi pe Hotoboc, este o problemă administrativă, cu actele acestuia, care nu ţine de noi. Sperăm să-l legitimăm luni şi să fie în lot pentru meciul de la Braşov”, a declarat Andrei Rusu, şeful departamentului de scouting al clubului.

Hotoboc a fost legitimat ultima oară la Universitatea Craiova, club desfiinţat. Dacă nu se va reuşi legitimarea sa la timp, va fi nevoie să se apeleze la unul dinre portarii de la juniori.

Probleme cu extracomunitarii

Andrei Rusu a precizat că transferurile camerunezului Pouga şi brazilianului Yago nu au putut perfectate din cauza statului special al clubului, de societate aflată în insolvenţă, care nu permite angajarea de extracomunitari.

Rwandezul Sebanani se află într-o situaţie similară, dar cum cei de la Oţelul sunt mulţumiţi de el şi nu vor să-l piardă, se încearcă găsirea unei soluţii pentru viitor. Astfel, se doreşte semnarea unui contract cu el şi împrumutarea la alt club, până când se va rezolva problema cu legitimarea extracomunitarilor.

În schimb, mijlocaşul turc Emir Kücükakgül care a venit în probe are şi cetăţenie germană, a lăsat o impresie favorabilă şi se speră ca negocierile pentru contract să se finalizeze cu succes.

De asemenea, tot la capitolul noutăţi, este foarte posibil ca în partida de luni seară, din deplasare, cu FC Braşov (ora 21.00), să debuteze portughezul Paulinho, ultima dată la Pandurii, care a fost legitimat de Oţelul în cursul acestei săptămâni.

Citit 2310 ori Ultima modificare Vineri, 08 August 2014 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.