PARIURILE ZILEI: Alese pentru câştig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Free Stars – Kaizer Chiefs 2 (cotă 1,75)

În prima etapă din campionatul Africii de Sud, vicecampioana are o deplasare accesibilă, pe terenul unei echipe care a evitat retrogradarea în ultima etapă. Kaizer Chiefs a ratat titlul sezonul trecut pentru o diferenţă de doar două puncte, ştie cât de mult costă un meci tratat superficial, astfel încât anticipăm un start în forţă. Diferenţa de valoare dintre cele două echipe a rămas aceeaşi, ambele formaţii pornind cam cu aceleaşi loturi din campionatul precedent.

Pandurii – Ceahlăul 1 (cotă 1,35)

Nu e cine ştie ce cotă, dar pare cât de cât sigură. Dincolo de valoarea ridicată a lotului gazdelor, este un pariu mai degrabă împotriva Ceahlăului, o echipă cu un lot foarte subţire, unul dintre cele mai slabe valoric din Liga I.

Seongam – Jeonbuk Motors 2 (cotă 1,80)

Oaspeţii sunt pe primul loc cu avans de un singur punct faţă de contracandidata la titlu, Poohang, astfel că ar trebuie să profite de o deplasare facilă, la o formaţie care n-are cum să mai iasă din a doua jumătate a clasamentului. Şi diferenţa de formă dintre cele două este un argument, Seongham n-a câştigat decât un singur meci în ultimele opt etape în timp ce liderul vine după cinci etape cu un egal şi în rest doar victorii.

Citit 4008 ori Ultima modificare Vineri, 08 August 2014 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.