DEZAMĂGIRE la Oţelul după JOCUL de la Braşov

DEZAMĂGIRE la Oţelul după JOCUL de la Braşov
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nemulţumit de evoluţia echipei sale, antrenorul Michael Weiss a admis că echipa sa a luat un punct cu mult noroc


FC Oţelul a remizat luni seară, în deplasare, cu FC Braşov, scor 1-1, în cadrul etapei a treia din Liga I, însă evoluţia echipei gălăţene a fost departe de a fi mulţumitoare, chiar dacă s-a obţinut primul punct din acest campionat. Acest aspect a fost subliniat după meci de Michael Weiss, antrenorul Oţelului, care a recunoscut cu fair-play că echipa sa a scăpat neînvinsă cu mult noroc. „Sunt mulţumit de rezultat, pentru că trebuie să recunoaştem că a fost un egal norocos, împotriva echipei din Braşov care a pus multă presiune pe noi. Trebuie să analizăm profund dacă este posibil să continuăm lupta în această formulă”, a spus Weiss.

Tehnicianul german a precizat că singura scuză ce poate fi invocată o reprezintă absenţele din lot pentru acest meci: „În urma cartonaşelor roşii de la meciul precedent ne-au lipsit câţiva titulari, s-a simţit în special absenţa lui Karol (n.r. – mijlocaşul Karol Karlic), au fost puţine opţiuni. Este nevoie de mai multă concentrare”.

Mulţumit de Plopeanu

Singurul aspect pozitiv subliniat de Weiss a fost prestaţia portarului Dragoş Plopeanu, cel care iniţial fusese refuzat de Oţelul şi pentru care partida de la Braşov a însemnat debutul în Liga I. „În ceea ce-l priveşte pe Dragoş Plopeanu, sunt foarte fericit că în acest prim meci al său nu a fost emoţionat şi, din fericire, şi am avut o problemă mai puţin. Aş fi foarte fericit dacă va continua în acelaşi ritm, trebuie să muncească din greu şi vom face tot posibilul să-l susţinem”, a mai spus antrenorul Oţelului.

„Să jucăm mai ofensiv”

În următoarea etapă, Oţelul va întâlni pe teren propriu, duminică de la ora 19.00, pe FC Botoşani, partidă în care Michael Weiss îşi doreşte ca jocul echipei sale să fie mult mai ofensiv. „Partida cu Botoşaniul este o bună ocazie pentru a obţine prima noastră victorie. Din fericire, revin aproape toţi jucătorii care au lipsit la Braşov, cu o singură excepţie (n.r. – Cojoc). Trebuie să fim mai ofensivi, să încercăm mai multă acţiune în terenul advers”, a declarat tehnicianul german.

După trei etape, Oţelul este pe penultima poziţie a clasamentului, cu un singur punct, la fel ca ultima clasată, FC Braşov, în faţa căreia are golaveraj superior.

Citit 2377 ori Ultima modificare Marți, 12 August 2014 18:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.