BASCHET/ Doi jucători de la CSU au SEMNAT cu Phoenix
Foto: Nicu Peptănaru

BASCHET/ Doi jucători de la CSU au SEMNAT cu Phoenix
Nicu Peptănaru
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clubul Phoenix continuă transferurile pentru echipa de băieţi, reuşind să finalizeze negocierile cu doi dintre jucătorii doriţi din lotul care a activat sezonul trecut la CSU Galaţi, echipă care şi-a oprit activitatea. Cei care au semnat, joi, contractele cu Phoenix sunt Nicu Peptănaru - 2,06 metri înălţime, pivot, care a jucat din 1998 la CSU şi Bogdan Bălănică - 1,99 m. înălţime, extremă, care a evoluat la CSU în perioada 2010-2014. Aceştia doi, întregesc lista transferurilor efectuate de clubul gălăţean, în această vară, pe care se mai află pivotul american Roland Brown şi revenirile gălăţenilor Andrei Petică (de la Concordia Chiajna) şi Robert Bolobiţă (din liga a III-a italiană), ambii formaţi la Phoenix LPS, plus Iulian Chirică şi Andrei Neguroiu, de la LPS Focşani. De menţionat că la capitolul jucătorilor străini mai este foarte probabilă legitimarea a încă unui jucător din străinătate, sârbul Alexander Ognogovic, care se află în perioada de teste.

Phoenix va pleca săptămâna viitoare, într-un stagiu de pregătire centralizată, la Sf. Gheorghe, programat până pe 6 septembrie, unde echipa masculină, antrenată de Florin Nin,i va susţine meciuri amicale cu gruparea locală şi probabil şi cu cei de la Corona Braşov, de la care se aşteaptă acordul final.

„Obiectivul nostru pentru acest sezon este de a promova, dar asta va fi în funcţie şi de campania de transferări a adversarilor, abia atunci vom putea vedea ce şanse avem pentru acest lucru”, a declarat Florin Nini, care va antrena echipa masculină alături de Gelu Cazanovshi, în paralel cu activitatea de selecţioner al echipei naţionale feminine.

CITEŞTE ŞI: Phoenix, primul IMPORT din SUA la echipa de băieţi

Citit 1256 ori Ultima modificare Joi, 21 August 2014 19:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.