Preşedintele FRF vine la Supercupa gălăţeană
Foto: Gheorghe Chivorchian şi Răzvan Burleanu vin la meciul de la Lieşti

Preşedintele FRF vine la Supercupa gălăţeană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu o săptămână înaintea startului Ligii a III-a, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a programat o primă partidă oficială din noul sezon. Sâmbătă, de la ora 17,30, pe terenul din Lieşti, se va disputa Supercupa judeţeană. Un meci interesant, în care se confruntă campioana Ligii a IV-a, echipă nou promovată în eşalonul al treilea – Metalosport, şi Gloria Iveşti, câştigătoarea etapei judeţene a „Cupei României”. Se anunţă o dispută atractivă care, pe lângă trofeul pus în joc, constituie pentru cele două conduceri tehnice şi un prilej foarte bun de verificare a potenţialului de joc al echipelor lor.

Partida va avea avea spectatori de marcă, anunţându-şi prezenţa Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, împreună cu Gheorghe Chivorchian, secretarul general al federaţiei.

Reamitim că în finala judeţeană a Cupei, disputată între aceleaşi formaţii, au învins jucătorii echipei Gloria, cu scorul de 3-1. Între timp, lotul Metalosport a suportat mai multe modificări, care o indică drept favorită în disputa de astăzi. Interesantă va fi şi replica iveştenilor, care în linii mari şi-au menţinut lotul din sezonul precedent, astfel că sunt premise ca spectatorii prezenţi în tribunele Stadionului „Comunal” din Lieşti să asiste la un joc de calitate. 

Meciul de astăzi va avea loc sub comanda următoarei brigăzi de arbitrii: Alexandru Burloiu – Florian Vişan şi Răzvan Bedreagă. Iată şi formaţiile probabile anunţate de cei doi antrenori.

GLORIA: Anghel (Tudosă) – M. Racoviţă (Oprinoi), Ciocârlan, Iordache, Hilohi – Hodorogea, Năpârlică, C. Racoviţă (Dănăilă), Dragomir – Silian, Tiron (Dobrea) – antrenor Fane Anghel.

METALOSPORT: Costea (Popovici) – Blănaru, Popa (Preda), Sandu, Cireaşă – Lupu, I. Manea, Dumitraşcu (Tudose), Frunză – Tache, Smadu (Manolache) – antrenor Pavel Vlad.

Festivitatea de premiere va fi efectuată de conducerea AJF - preşedinte Liviu Ciubotariu şi de cea a FRF.

Citit 1402 ori Ultima modificare Vineri, 22 August 2014 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.