UPDATE/ DUBLĂ a lui Cristea în faţa Rapidului şi PRIMA VICTORIE în campionat pentru Oţelul

UPDATE/ DUBLĂ a lui Cristea în faţa Rapidului şi PRIMA VICTORIE în campionat pentru Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE/

Cristian Munteanu, fostul portar al Oţelului a fost ofertat de conducerea clubului să preia postul de team manager. A acceptat şi urmează să fie instalat oficial, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.


Roş-alb-albaştrii au învins pe Rapid, deşi n-au apucat nici de data aceasta să termine meciul fără eliminare


Totul la victorie, altă variantă pentru a mai coafa clasamentul nu exista pentru Oţelul. La fel şi pentru antrenorul Michael Weiss, trei puncte sau scouting pentru bilete de avion la preţ convenabil, cu decolare din Otopeni. În această conjunctură tensionată au început gazdele partida, durerea cuţitului la os transformându-se repede în entuziasm. O pasă a lui Stelian Cucu peste fundaşii centrali giuleşteni, Cristian Cristea (min. 7) a sprintat şi a finalizat din poziţie centrală, singur cu Bornescu.

Rapid a reacţionat prin Pancu, al cărui şut din 14 metri a trecut de fostul său coechipier, portarul Plopeanu, dar s-a scurs la doar o palmă de bara laterală. În rest, dominare timidă a giuleştenilor, care au împins jocul mai mult în jumătatea adversă dar nimic altceva, pericol zero în careul gălăţenilor. Până la urmă, a fost deranj tot la poarta lui Bornescu, centrarea lui Murgoci fiind împinsă în poartă, din cădere, de acelaşi Cristea (60’).

Chiar şi aşa, cu avans de două goluri, gălăţenii n-au scăpat de griji, acestea fiind amplificate de o decizie ciudată a arbitrului Andrei Chivulete: Avdic a respins prin alunecare în afara terenului, nu s-a dat fault, ci aruncare de la margine, n-a protestat, dar a primit al doilea galben! Efectul: Oţelul, niciun meci acasă fără eliminare în acest sezon. Dar cu prima victorie, una care ar fi fost şi mai concludentă dacă Bornescu nu s-ar fi opus la un contraatac cu Zaharia (84’) la finalizare. O victorie udată în tribune cu lacrimile de fericire ale părinţilor lui Dragoş Plopeanu, portarul venit la Galaţi de la Rapid, acolo unde sezonul trecut n-a avut şansa să joace mai mult de un singur meci.

OŢELUL – RAPID 2-0 (1-0)

Partidă disputată luni seară, în etapa a şasea din Liga I

Stadion Oţelul; spectatori 4.000

A marcat: Cristea 7’ şi 60’

Oţelul: Plopeanu - Marus, Sipovici, St. Cucu, Murgoci - Cojoc, C. Milea (Adăscăliţei 58’) - Avdic, Cristea (Ciftci 72’), Zaharia - Tudorie (Moglan 79’)

Rezerve: Hotoboc, Moglan, Stoian, Ciftci, Pecha, Adăscăliţei, V. Gheorghe

Rapid: Bornescu - Savin, Mera, Tînc, A. Iacob - V. Negru, Al. Coman (Martin 62’) - Săndulescu (Ciolacu 54’), E. Dică, L. Buş - Pancu (I. Roşu 69’)

Rezerve: Drăghia, Lung, Ciolacu, Călin, N. Vasile, I. Roşu, Martin

Cartonaşe galbene, Cristea 53’, Murgoci 55’, Avdic 65’ şi 77’, Plopeanu 84’ / Pancu 24’, Roşu 72’

Cartonaş roşu: Avdic 77’

Arbitri: Andrei Chivulete - central, Valentin Avram şi Marius Nicoară - asistenţi

 
 

Citit 2413 ori Ultima modificare Marți, 02 Septembrie 2014 10:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.