FUTSAL/ United, start în noul campionat al Ligii I
Foto: United, la finalul turneului "Cupa Dunării", de la Galaţi

FUTSAL/ United, start în noul campionat al Ligii I
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană United debutează, sâmbătă, într-un nou sezon al campionatului Ligii I de futsal, cu un obiectiv ambiţios, clasarea pe unul din primele patru locuri. Ţinta este una accesibilă, fie doar şi prin prisma palmaresului celor de la United din ultimii patru ani: în 2011 - vicecampioni naţionali, în 2013 - medaliaţi cu bronz, în 2011 şi 2012 au susţinut finalele „Cupei României”, plus alte două clasări pe locul IV în Liga I.

Campania de pregătire a noului sezon a fost intensă, United a disputat nu mai puţin de şapte jocuri de verificare: trei într-un puternic turneu la Varna, alte trei în „Cupa Dunării”, de la Galaţi, plus unul cu Progresul Focşani, toate încheiate cu victorii. Antrenorul David Asandei a avut în pregătiri un lot de 13 jucători, inclusiv noua achiziţie, sârbul Ivan Jovanovici, ultima dată la campioana Bulgariei, Grand Pro Varna. În cursul acestei săptămâni, lotul a fost mărit la 14 jucători, după ce s-a perfectat încă un transfer, cel al lui Constantin Burdujel (cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească), care vine de la campioana Republicii Moldova, JLC Progresul Chişinău, cu care a jucat Liga Campionilor. Ceilalţi 12 jucători din lot sunt: Tănăsilă, Toniţă - Cojoc, Ivan, Apostol, Bâgu, Iorga, Crăciun, Cireş, Tudose, Buleandră şi Dodu. Cinci dintre aceştia sunt componenţi ai loturilor naţionale: Toniţă şi Ivan (lotul de seniori), Salichi, Cireş şi Buleandră (tineret).

Echipa gălăţeană va începe campionatul pe teren propriu (sâmbătă, ora 12,00, Sala „Dunărea”), în compania celor de la Dunărea Călăraşi.

Citit 853 ori Ultima modificare Joi, 04 Septembrie 2014 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.