BASCHET/ Americancele de la Phoenix, primele meciuri la Galaţi
Foto: CS Phoenix Galaţi (foto: S. Baciu)

BASCHET/ Americancele de la Phoenix, primele meciuri la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa feminină de Liga Naţională (LNBF) Phoenix Galaţi va avea astăzi prima apariţie în faţa publicului gălăţean în noua componenţă. De la ora 19,30 va avea loc prezentarea oficială a lotului pentru sezonul 2014-2015, la Sala Sporturilor „Dunărea”, apoi va urma o partida amicală cu ASEM Chişinău, campioana Republicii Moldova. Sâmbătă, de la ora 12,30, va fi un nou joc de verificare între cele două formaţii.

Din echipa antrenată de Theodosios Paralikas şi Cătălin Ştefănescu s-a păstrat nucleul format în sezonul trecut: Romina Filip, Beatrice Alaiba, Andreea Şoptică, Alexandra Graur, Andreea Creţu, Bianca Nini, Bianca Fota, Denisa Fota, Mihaela Hurduc şi Andra Ionescu. Lor li s-au alăturat şapte jucătoare noi, care în amicalul de astăzi vor putea fi văzute pentru prima dată la joc de către suporterii gălăţenii: Gabriela Necula, Gabriela  Cursaru, Raluca Neculache şi cele patru americance, Ivory James, Nicole Hamilton, Trudy Armstead şi Chelsey Lee.

Andra Ionescu este singura care nu va evolua astăzi, aflâdu-se încă în perioada de recuperare, revenirea acesteia pe parchetul de joc fiind aşteptată în 20 septembrie, la meciul din „Cupa României” cu BCM Tymes Timişoara, primul al sezonului.

Sakis Paralikas, aflat în al doilea sezon pe banca tehnică a echipei gălăţene, aşteaptă cât mai muţi spectatori la reîntâlnirea de astăzi: "Toată lumea joacă mult mai bine atunci când tribunele sunt pline. Aşteptăm suporterii noştri la sală pentru a vedea că suntem pregătiţi pentru a ne atinge obiectivele”.

Una dintre americancele transferate, astă vară, la Galați, Ivory James ne-a declarat: „sunt foarte încântată de șansa de a juca în fața fanilor și sper să îi facem mândri de echipa lor favorită”.

CITEȘTE ȘI: 

Prima victorie internaţională

 Două americance transferate de Phoenix

O jucătoare americană transferată la Phoenix

 Două noi TRANSFERURI de marcă la Phoenix

Phoenix păstrează toate româncele din sezonul trecut

Citit 993 ori Ultima modificare Vineri, 12 Septembrie 2014 05:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.