FOTBAL/ Oţelul se duelează cu oltenii lui Cârţu
Foto: EX foto: Emil Jula poate reveni diseară, după şase ani, în tricoul Oţelului la un meci oficial

FOTBAL/ Oţelul se duelează cu oltenii lui Cârţu
EX foto: Emil Jula poate reveni diseară, după şase ani, în tricoul Oţelului la un meci oficial
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Emil Jula este singurul dintre cei cinci noi jucători ai echipei gălăţene care a făcut deplasarea la Craiova


În etapa a şaptea din Liga I, FC Oţelul va juca în deplasare cu CS Universitatea Craiova, luni seară, cu începere de la ora 18,30, meciul urmând a fi televizat de Look TV.

Aflaţi în tribună din postura de spectatori etapa trecută, când în faţa Rapidului s-a obţinut prima victorie din acest campionat, Ovidiu Burcă şi Cristian Munteanu se vor afla la primul lor meci în postura oficială de manageri ai activităţii sportive de la Oţelul. În cele două săptămâni care au trecut de la instalare, noua conducere a adus un tonus pozitiv în interiorul echipei şi în rândul suporterilor, în special prin transferul a cinci jucători noi, astfel că partida de la Craiova este abordată cu mari speranţe la un rezultat pozitiv.

Invocând timpul scurt de la venirea lor la echipă, antrenorul Michael Weiss nu i-a reţinut în lot pe patru dintre noii legitimaţi, Iulian Popa, Răzvan Grădinaru şi portughezii Tavares şi Brigido, doar atacantul Emil Jula făcând deplasarea la Craiova şi cel mai probabil va începe meciul pe banca de rezerve. „E prea devreme să mă pronunţ în privinţa jucătorilor noi. Unii n-au mai jucat în ultima vreme şi trebuie să-i punem la punct fizic. Nu trebuie să ne grăbim cu ei, s-au integrat bine în grup. Nu va fi niciunul titular la Craiova! În momentul de faţă, cei care abia au venit nu pot intra peste cei care au învins Rapidul”, a explicat antrenorul german.

Pe lângă Jula, o altă noutate în lot faţă de meciul cu Rapid poate fi prezenţa lui Dan Popescu, revenit la prima echipă după o perioadă în care a fost exilat la Oţelul II.

Oltenii au doi antrenori principali

Adversara gălăţenilor, CS Universitatea Craiova, vine şi ea după o perioadă cu schimbări importante în interiorul clubului. Cea mai importantă este pe banca tehncă, unde locul lui Ionel Gane, cu care nu s-a câştigat niciun meci până acum, a fost luat de Sorin Cârţu şi Emil Săndoi. Oficial, primul este director tehnic, iar celălalt antrenor principal, însă Cârţu a precizat că au atribuţii egale în conducerea echipei. CS „U” Craiova, aflată pe ultimul loc în clasamentul Ligii I, a susţinut două jocuri amicale în perioada de întrerupere a campionatului, formaţia lui Cârţu şi Săndoi câştigând cu OFK Belgrad (scor 2-1) şi cu CS Podari (scor 3-2), echipă din Liga a III-a.

Şi Oţelul a avut un meci amical în această pauză competiţională, câştigat cu 3-1 în faţa formaţiei Metalosport Galaţi (Liga a III-a).

Citit 1705 ori Ultima modificare Duminică, 14 Septembrie 2014 22:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.